[爪皇烈焰聚歡笑]四月二十六日跑馬地夜馬八場討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

我自己都覺得第3場真係多手賭左第2場野孩子 試閘

野孩子真係
中華壹號都失望

野孩子返谷草真係繼續跟 感情馬
一本萬利 跟唔返前段 直路潘狗整兩鞭就算
中華飄忽到暈

星期三繼續淨係用100以小搏大
到時輸錢應該五月中考曬試先賭

我今個月頭入完錢 無拎過出來
又無入過錢

因為早排去澳洲冇賭過?

我法國我一拎完錢通常又會輸錢
索性一直有錢滾下佢算

一有錢就去滾

唔係call g 我唔係啲咁既野
我call $

野孩子真係
中華壹號都失望

中華飄忽到暈

又無入過錢

因為早排去澳洲冇賭過?

索性一直有錢滾下佢算

一有錢就去滾

我call $

貓仔平時玩開邊區

野孩子真係
中華壹號都失望

中華飄忽到暈

又無入過錢

因為早排去澳洲冇賭過?

索性一直有錢滾下佢算

一有錢就去滾

我call $

貓仔平時玩開邊區

賽馬玩開沙田區 跑馬地區
凱明神駒
聚歡笑
多多勁驥
爪皇烈焰

高度關注下先
加陣無咩人 趁機加陣同大家講
有啲後悔唔解唔淨係賭尾場
如果拎埋第2,3場買個80蚊車落超到
就可以贏多少少

咁你第2,3 場就無得緊張刺激啫
今日正頭正路得黎冇拉

馬post大勝日
就可以贏多少少

買馬都係無非想中姐
學劉華講句寧願悶住贏錢都唔好刺激咁輸
就可以贏多少少

買馬都係無非想中姐

你事前唔知比卡超咁好分掛 ?
就可以贏多少少

買馬都係無非想中姐

佢個p一直都4倍樓上
最高其實有7倍
就可以贏多少少

買馬都係無非想中姐

佢個p一直都4倍樓上
最高其實有7倍

咁好分
不過一早決定左尾場睇表演賽
就可以贏多少少

買馬都係無非想中姐

佢個p一直都4倍樓上
最高其實有7倍

咁好分

當家都係世界膽黎
只係我腳信左狄狄仔同明輝蝦片
就可以贏多少少

買馬都係無非想中姐

佢個p一直都4倍樓上
最高其實有7倍

咁好分

當家都係世界膽黎
只係我腳信左狄狄仔同明輝蝦片

原來蝦片係咁解

星期三再戰啦

星期三再戰啦

重注超同當b 羊了

星期三再戰啦

諗住做小啲功課淨睇即場就出事

星期三再戰啦

諗住做小啲功課淨睇即場就出事

今日最飲恨既一條飛
【向馬主提供貼士】大摩以蔡約翰馬做首選 卻跑出自己旗下冷門

沙田日馬這天(23日)第五場香港賽馬會社群盃一班1400米,盃王大摩雙龍出海,旗下「彩福」與「人民武士」都負極輕磅,其中田少田北俊愛駒「人民武士」末段一度從外叠望空殺上看似贏得,最終衝落虎頭蛇尾,只跑第四。

反觀10倍冷馬「彩福」在新配搭何澤堯胯下,早段守三四位,直路在中叠越衝越勁,力壓告東尼旗下的「加州議長」勝出。而同場兩倍大熱門,蔡約翰馬房、莫雷拉操刀之榮智健愛駒「西方快車」直路衝刺力麻麻,只得第五。

大摩說:「我對『彩福』今場取勝並非太意外,我給馬主貼士是首選『西方快車』,次選『人民武士』,第三選『彩福』。『彩福』今場何澤堯發揮出應有水準,人馬表現令我極滿意。」

屌你大摩,馬主都底出
馬圈信自己係最好
【向馬主提供貼士】大摩以蔡約翰馬做首選 卻跑出自己旗下冷門

沙田日馬這天(23日)第五場香港賽馬會社群盃一班1400米,盃王大摩雙龍出海,旗下「彩福」與「人民武士」都負極輕磅,其中田少田北俊愛駒「人民武士」末段一度從外叠望空殺上看似贏得,最終衝落虎頭蛇尾,只跑第四。

反觀10倍冷馬「彩福」在新配搭何澤堯胯下,早段守三四位,直路在中叠越衝越勁,力壓告東尼旗下的「加州議長」勝出。而同場兩倍大熱門,蔡約翰馬房、莫雷拉操刀之榮智健愛駒「西方快車」直路衝刺力麻麻,只得第五。

大摩說:「我對『彩福』今場取勝並非太意外,我給馬主貼士是首選『西方快車』,次選『人民武士』,第三選『彩福』。『彩福』今場何澤堯發揮出應有水準,人馬表現令我極滿意。」

屌你大摩,馬主都底出
馬圈信自己係最好

Fifi姐話想睇彩福贏呀ma
雷神莫雷拉這天(23日)第十場二班1400米,夥拍蔡約翰馬房「當家精選」早段守二三位,直路加速一攻而破,輕易贏亞軍「再開心」1.25馬位,馬兒累積四出四捷,今場評89分,估計加分後隨時達100分水平,基本上已夠分入選下屆四歲馬經典一哩賽。

「當家精選」馬主幸運角團體經理人黃蔡秀文說:「我們一班團體成員都好開心、好激動。『當家精選』只三歲,加了許多分,加上今場負132重磅,下雨的情況下仍可交出應有水準,牠真是好叻仔。」

「當初我挑選『當家精選』來港時,完全沒有想過牠能四戰四捷,表現出乎預料之外。贏完今場牠將會休息,下季才上陣,我希望牠健康開心,自然成長。我認為『當家精選』應該未必有2000米長力(香港打吡大賽路程為2000米),牠應以1400至1600米為主,牠贏四場有放頭又有後上,跑法靈活,而且每仗都不算贏得險,相信仍有進步空間。」黃蔡秀文續說。

當家精選將會休息

今日最飲恨既一條飛

唔飲啦
頭場拉又唔知跑左去邊
飛一般又第4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞