[爪皇烈焰聚歡笑]四月二十六日跑馬地夜馬八場討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
無知一問

咁熱係因為個騎師 12檔認真西

大家點睇

傲行者其實係咪太熱

7場雷神膽啦

今次好多一樣
素巴
係情深深雨濛濛嘅日子,送比大家

愛在金秋

雷拉 下雨跑馬就早抖
旗袍 踏上谷草沒出頭
田雞 還是喜愛握手 加罐 啤酒
以後 讓我倚在金秋
十三 陣上走位也一流
孩子 買1w3p也不夠
聽晚 可 睇樓

霍清話金秋贏左就唱

練定先
贏左破例拉頭馬個陣唱廣東話歌

隻馬其實做錯咩 跟完胡森跟霍利時

清心水清

不過今晚會w

「鎏金驃」季內兩捷後,或許幕後已認為收夠籌,準備提早唞暑,今季沒打算再跑,故上周五(21日)先已安排牠接受閹割手術,希望脾氣變得更佳。繼而本周一(24日)再處理其腳部問題,一對前蹄球節接受內窺鏡檢查,搞好此駒健康,徹底休息,下季再搏過。

賀腎
自己食港姐就得 隻緊發下春就唔得
係情深深雨濛濛嘅日子,送比大家

愛在金秋

雷拉 下雨跑馬就早抖
旗袍 踏上谷草沒出頭
田雞 還是喜愛握手 加罐 啤酒
以後 讓我倚在金秋
十三 陣上走位也一流
孩子 買1w3p也不夠
聽晚 可 睇樓

霍清話金秋贏左就唱

練定先
贏左破例拉頭馬個陣唱廣東話歌

隻馬其實做錯咩 跟完胡森跟霍利時

清心水清

不過今晚會w

唔好走數
金秋賽前有火
馬會公佈告東尼馬房「美麗大師」及蔡約翰馬房「詠彩繽紛」俱已報名角逐6月4日在日本東京競馬場舉行的1600米草地一級賽安田紀念賽。

其中「美麗大師」是本屆香港一哩錦標冠軍;而「詠彩繽紛」曾於去年跑安田紀念賽,結果配柏寶只得第12名包尾而回。

詠彩繽紛

佳龍狗點解唔去
馬會公佈告東尼馬房「美麗大師」及蔡約翰馬房「詠彩繽紛」俱已報名角逐6月4日在日本東京競馬場舉行的1600米草地一級賽安田紀念賽。

其中「美麗大師」是本屆香港一哩錦標冠軍;而「詠彩繽紛」曾於去年跑安田紀念賽,結果配柏寶只得第12名包尾而回。

詠彩繽紛

我師

John size又去

日本妹食過好難返轉頭

詠彩繽紛

佳龍狗點解唔去

下年老退出去輸

詠彩繽紛

美麗大師
美麗大師粉絲區最後召集

一定要潘狗騎
美麗大師粉絲區最後召集

一定要潘狗騎

一定係佢啦 無其他人
美麗大師贏安田

FF下先
美麗大師粉絲區最後召集

一定要潘狗騎

大師
潘dog騎師王捐錢區

我今日決定迷潘
美麗大師粉絲區最後召集

一定要潘狗騎

一定係佢啦 無其他人
美麗大師贏安田

FF下先

要射啦

今次好多一樣
素巴

頭場大爆發
頭場大爆發

同路

今次好多一樣
素巴

r2同路
重心
第1場
1超甜橙4神寳金剛8紅旗飛將2友瑩采
第2場
2實業風采5駟寶9蒜頭爺爺3凱明神駒
第3場
10好醒9喜菜2帝勝之星3必搏

聖佐治挑戰盃
12敬無極11隨時候命8神速寶3放下自在
第5場
10獻惑7全勝姿態5聚歡笑6沙角威龍
第6場
1變出美麗11明月光8安友6飛星凱旋
韓國馬事會錦標
1電子群英12英姿茂盛10綠茵風采6駿明珍寶
第8場
12首映8上浦猛將4喜益善2海翡翠
R1隻數碼先鋒大家點睇
開波
R1隻數碼先鋒大家點睇

柏寶上場有心騎過
我都好想簡
但係寶哥真係好飄忽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞