[爪皇烈焰聚歡笑]四月二十六日跑馬地夜馬八場討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
我係9買中的
贏錢還需大蛇

即場即係行圈
我都學緊野 加陣睇完大野會睇埋仔細位

不過做功課點都好過無做 勤力功呀

係呀,但中哂伏

最後買左邊幾隻 介唔介意透露下
我全日都有睇行圈

都幾多下
好多場都係中到隻第一,互串其他唔中

你睇中好多場第一 證明功力唔差
可能差啲運氣

九場中到七場第一,有鬼用咩其他冇影

只買wp

冇咁多本 刀仔鋸大樹

係呀,但中哂伏

我全日都有睇行圈

都幾多下

可能差啲運氣

只買wp

冇咁多本 刀仔鋸大樹

100蚊靈活玩
砂漿邦上次比人block 先輸
今次贏得啦掛
先出迷狄分析,再出其中意既馬

講返上次先,頭場呀狄走位論盡係直路更加走位笨柒,不小心策騎
馬會打壓我狄多時,外籍大師傅一定無事
馬會競賽小組不知所謂,好多馬要問話,倒屎視而不見,上星期三既潘頓,星期日拉騎鐵男走位可以問下,一本萬利潘頓一百個屎忽高到仆街,問都無問,心中有善個d可以唔洗罰,華將分分鐘無牌

我狄冷門連返殺入頭四,交代有餘,真係要好好改善走位,金地飛客人馬真係好合拍,入正直路先移出追,都贏你1/4個馬位到,呀狄騎後上真係唔差,追寶尾係成功既

黎緊星期三我狄跑完會停兩日,琴日未出排位佢都話係五隻到,機會馬有騰煌,mk 仔同咪走寶,可惜執左外檔,希望較大係咪走寶,隻馬黎得幾好,試谷閘省落去放,落場跑就留後追,反覆留前試後,唔去田草再試,搵好賽程,今日有拆組千二就報名,拆開兩組d 對強手就分散左,呢組唔太強,希望質新到位,戰意幾好呢系團體馬主第一隻馬放落去何良到,都心急交代,幕後幾個大馬主啦家族,有共創系,太陽系,威武系,唔敢玩野,好易拉走去賀賢到

騰煌,mk仔就黑仔外檔,驚佢遊馬河過終點,但騰煌季中小休過,體力好d,殺到二疊跟生位幾好跑,路程專家無得唔要

鑽石達人驚佢放,佢放出黎跑有機會亂大局

我全日都有睇行圈

都幾多下

可能差啲運氣

只買wp

冇咁多本 刀仔鋸大樹

100蚊靈活玩

靈活玩 wp過關
今次贏得啦掛

神經馬
有啲馬係引人追 呢隻算唔算其中一隻
今次贏得啦掛

神經馬

陣間設屋企睇早著先機先有定論

都幾多下

可能差啲運氣

只買wp

冇咁多本 刀仔鋸大樹

100蚊靈活玩

靈活玩 wp過關

係 搵三隻半冷中兩關都fatfat
今次贏得啦掛

神經馬

陣間設屋企睇早著先機先有定論

駿明珍寶好似都繼續好

可能差啲運氣

只買wp

冇咁多本 刀仔鋸大樹

100蚊靈活玩

靈活玩 wp過關

真係唔識買過關 次次輸錢

只買wp

冇咁多本 刀仔鋸大樹

100蚊靈活玩

靈活玩 wp過關

我都係,連谷草都搞唔掂過關
唔買田 無錢贏
用腦騎我超 智力證明

只買wp

冇咁多本 刀仔鋸大樹

100蚊靈活玩

靈活玩 wp過關

我都係,連谷草都搞唔掂過關

我都唔識
不過如果靈活玩輸極都係1/200
場場單頭都唔止

大家坐定未

第二場唔要馬狀元冇錢收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞