[爪皇烈焰聚歡笑]四月二十六日跑馬地夜馬八場討論區

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
三零部隊傲行者變大熱係咩玩法

重諗住一勢必跑平時啲倍率

曾經追過
大熱就不了

諗起前日自由旺
有d 疑點

疑點係燒家

燒山好波

曾經追過
大熱就不了

諗起前日自由旺
有d 疑點

疑點係燒家

燒山好波

1650點追
燒山好波

曾經追過
大熱就不了

諗起前日自由旺
有d 疑點

疑點係燒家

燒山好波

1650點追
燒山好波

岩先都覺得奇怪 原來大家都覺

曾經追過
大熱就不了

諗起前日自由旺
有d 疑點

疑點係燒家

燒山好波

1650點追
燒山好波

岩先都覺得奇怪 原來大家都覺

傲行者呃左我兩次錢
今次唔跑長就去乜玩法
柏寶咁重飛
德得仔有權爆,係個人閪
留名聽日心水全輸
準備懺悔

極度有意慾追我追左一季既感情馬凱明神駒
今日有啲忙
留定明先
留名聽日心水全輸

留名聽日心水全輸

準備懺悔

係咪拖埋金秋先
準備懺悔

係咪拖埋金秋先

難估啲係有無馬變奏 達少好似無出過呢招
印象金秋有場巴度騎中間變奏 我買左P
凱明神駒睇埋行圈賠率決定車唔車wp

其樂無窮 金秋 凱明神駒 進綵

行埋圈再算 呢組馬都唔簡單
準備懺悔

係咪拖埋金秋先

難估啲係有無馬變奏 達少好似無出過呢招
印象金秋有場巴度騎中間變奏 我買左P
凱明神駒睇埋行圈賠率決定車唔車wp

其樂無窮 金秋 凱明神駒 進綵

行埋圈再算 呢組馬都唔簡單

準備棄機唔賭12場
六環唔小心買左3隻苗禮德
是否可以撕飛了
喪加30分難再捷?方嘉柏不以為然:隻馬仲有進步空間!

今期(26日)快活谷八場賽事,方嘉柏馬房派出不少實力馬列陣,其中包括出爭第八場二班1200米的「勝利名星」。

「勝利名星」初次起用見習騎師黃皓楠獲減七磅,回師快活谷主場,出名食腦的方嘉柏說︰「『勝利名星』今季表現穩定,已獲4冠2亞2季,均贏同程谷草1200米,難得是馬兒狀態長期見勇,不過目前評分已較季初高了30分,由四班到今仗初上二班,故此今場起用見習生減磅,希望透過只負112磅,以利爭勝。」

「我認為『勝利名星』仍有少許進步空間,目前在二班爭首本路程谷草短途仍具競爭力。上場牠跑沙田效果平平,今仗回師谷草,抽4檔好跑,人馬可望取位順利,力爭季內第五捷。」方嘉柏續說。

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170425&s=10860680&a=56607151&source=mob
喪加30分難再捷?方嘉柏不以為然:隻馬仲有進步空間!

今期(26日)快活谷八場賽事,方嘉柏馬房派出不少實力馬列陣,其中包括出爭第八場二班1200米的「勝利名星」。

「勝利名星」初次起用見習騎師黃皓楠獲減七磅,回師快活谷主場,出名食腦的方嘉柏說︰「『勝利名星』今季表現穩定,已獲4冠2亞2季,均贏同程谷草1200米,難得是馬兒狀態長期見勇,不過目前評分已較季初高了30分,由四班到今仗初上二班,故此今場起用見習生減磅,希望透過只負112磅,以利爭勝。」

「我認為『勝利名星』仍有少許進步空間,目前在二班爭首本路程谷草短途仍具競爭力。上場牠跑沙田效果平平,今仗回師谷草,抽4檔好跑,人馬可望取位順利,力爭季內第五捷。」方嘉柏續說。

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170425&s=10860680&a=56607151&source=mob

我都係覺佢應該係最佳不明物
電子群英贏得未
點都唔賭帝勝之星,上次99倍又冇份,今次3歲仔加左磅,檔又外左,擺個阿拉咪又係最多p

利申,橙
上水先 睇大蛇比水
點都唔賭帝勝之星,上次99倍又冇份,今次3歲仔加左磅,檔又外左,擺個阿拉咪又係最多p

利申,橙

呢場搏最低分個4隻
買左苗3X4, 而家覺得有D後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞