K-hiphop 討論區 (16) - 洗定PATPAT坐等10月SMTM9

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
好鍾意佢啲beat
In cokun we trust
一聽就會知係cokun既beat好有辨識度
好識搵岩嘅人去featuring佢嘅beat
搵返四月個排啲po應該有討論佢 因為佢個排出碟
btw佢同lee hi上nucksal個驚人的星期六今日播
除咗leellamarz其他都好like 尤其ash bb
leellamarz啲歌我又覺得幾好聽
反而hash聽得少 有無推介
welcome 講歌既話code kunst既beat都係啲大眾啱聽既同舒服既
講人既話就係好撚搞笑
巴打如果鍾意singing rap既話佢年頭既album每一首歌都值得聽
Silence of EDM !! 嘩屌真係正到
個啲差啲拋棄giriboy轉會追hash
晚晚都要聽一次American beauty同Indian summer先訓覺
Ashleellamarz把聲我唔係太好感
不過佢同groovy個合作專就好聽
發覺樓主同我取向好夾
好期待佢同p叔喺smtm
一個負責搞笑一個負責傻笑
我又未至於反感佢 只係相比其他成員無咁愛 不過佢歌好聽都係真既我playlist都有佢唔少歌 但佢有時開autotune開得幾誇張吓所以我先一般般
Same 我一般般啦 未去到話反感佢
佢最好聽啲歌我好似都係得airplane mode, another body同ambition個首beer
都係愛ash同hash多啲
就快smtm9
ash真係高等rapper嗰陣無乜點重視佢
改名做ash island第一首how r u我仲心諗做乜野變晒style 應該係deadstar嗰陣開始鍾意佢
hash其實我想聽佢rap返多啲 佢呢年唱歌太多了
我自己最中意Valhalla
歌詞又正featuring又正
Hash個段真係
可以聽下cokun個album muggles mansion
入面lee hi首X超好聽

有啦有啦
Hash 我覺得18年個隻碟好聽啲
我都係 入左ambition
出左paranoid就開始留意佢
ash係高等個時已經鐘意
改完名轉晒style都好正

但佢幾時出碟
期待你可以早日轉返個名
唔係淨係feat人
los woo同hwaji
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞