K-hiphop 討論區 (16) - 洗定PATPAT坐等10月SMTM9

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
不過佢同Mad Clown做完producer再做參賽者冇咩分別
只係Mad Clown做用老母手個名
Woo比人鞭屍 又跳Gee
可能戴住個罩新鮮啲無人屌 夠搞笑
Cringe
有ash island就讚好
原來$IGA A都有報名SMTM9
但次次聽到佢把聲就第一時間諗起Rohann
上次高等3 首Mask on係好聽嘅
但有對比有傷害
而今次Rohann都有報名 又有對比啦

咁瘦
你呢段野完全EXACTLY係我既心聲好鍾意首MASK ON 都覺得佢地2個把聲好似
唔講以為又係啲著名YOUTUBER COSPLAY佢
佢哋兩個把聲似到我係聽flow先分得到
上次搵Rohann都咁大對比 今年嘅Rohann係睇得出有進步 除非$IGA A喺潛水期間特訓過嚟或者變咗風格之類 唔係一定會比落去

ps. semi final嗰集我係聽咗音源先再去睇舞台
$iga a好似有出過一兩首歌 一一般般同rohann差幾遠下
我好似有聽過下佢出歌嗰個消息 但明顯無乜noise
反而Rohann出album個回響大啲 唔知關唔關公司事
齋睇報名段片都覺得差幾遠下
唔係話$IGA A唔勁 而係佢有個Rohann壓住
高等rapper2出黎既大部份都紅得起 反而覺得佢入唔入vmc都對佢既名氣影響唔大 (雖然點都有少少影響)
hi-lite衫靚到
隻色好靚
天藍
仲有得揀S/M碼 設計又唔錯
比起其他hiphop既周邊算係有良心
https://www.youtube.com/watch?v=m19puw8Y9mo
Team (Live Clip) - Sik-K, pH-1, Woodie Gochild, Jay Park, TRADE L
改朝換代
邊個上場做社長
今年個個都退任
明明係Jay park日講夜講要講就黎要隱退,結果個個都快過佢卸任
話時話,jmimwdp社長個位依家仲未有人坐?
都未食完美味的飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞