K-hiphop 討論區 (16) - 洗定PATPAT坐等10月SMTM9

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
想有code kunst同the quiett
佢地2個都好好笑
Code kunst 好好笑啲beat又正
希望smtm9唔好再好似8咁分得兩條team
上季真係好悶
上季無咩記憶點
原來Jay Park淨係會唱cypher
唔會過去拍節目?
仲話蝗版出多smtm 1000賠錢 但自己拒絕咗
但係唔明點解又出現係cypher
好似會線上錄制? 我睇ptt見到
好彩唔會去 段cypher好撚尷尬
頭先睇返 ig hashtag
「Rap Of China(中國新說唱)出了比SMTM高1000倍的金額讓我來中國拍攝,但是我還是少收了十倍留在了韓國拍攝,這都是為了我要做的事業」
應該係收少啲變網課
姐係佢上smtm9
唔係要食美味的飯咩
giriboy幾時先浦頭
即係都收左多100倍
code kunst同the quiett真係好撚搞笑 仲有bewhy 上季佢同millic都好多笑點
食2家茶禮
安秉雄18號3首新歌
上次講錯嘢係要自我雪藏下架啦
同埋佢最近落足心機玩緊Lego
你講錯乜野 剩係記得giriboy有一次live最後一首歌鳩唱
上次睇新聞講慰安婦
佢將中間慰安婦張相以為係新聞報導員
po ig story話「仲以為係三位新聞報道員」
之後即刻俾人屌到仆街 嚇到佢即刻道歉
自此就開始潛水
都係最近上番水 但都係玩緊lego
有印象 好搏屌
不過都真係好耐無見到佢
paul blanco又3首歌有一首feat crush
Dynamic Duo SMTM9 producer
Hi-lite出咗專啦!
屌 正相聲2人組
Justhis有機會會做smtm9 producer
MNET請既話應該就會去
但佢作為producer 就唔知多唔多韓仔反佢年尾produce既嗰2首歌都幾好聽
coa white係rapper黎架咩成個album 自己produce 自己rap埋
應該唔會啦
睇live 台下面全部都男fans黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞