K-hiphop 討論區 (16) - 洗定PATPAT坐等10月SMTM9

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我覺得punchnello影到好似吳亦凡
崔子好撚慘
琴晚播完雪莉紀錄片,佢ig又被人屌鳩
全部都係冇icon勁恐怖
網民就係咁 特別係韓國
死左一個就rip 扮無事發生
有下一個目標出現 又拉大隊去網絡欺凌人
個個似住自己無責任就口出狂言
今個星期先又有類似嘅事件發生
衣加又走去攻擊下一個
關佢咩事 係崔子播?
仲有分手唔係崔子俾人飛?
分手都唔關啲網民事
好慘又比人話
10日,崔雪莉紀錄片播出,節目中,崔母首次提到女兒的故事。崔母透露,自己曾非常反對女兒與大14歲崔子交往,而得知戀情遭到反對的雪莉也很生氣,母女的關係也因此逐漸疏遠。後來雪莉提出今後的收入由她自己管理,兩人關係徹底破裂,就再也沒有見過面。崔母還透露,雪莉曾因為與崔子分手而試圖割腕自殺,幸虧經紀公司及時發現,將她送往了醫院,公司對外宣稱雪莉是在浴室滑倒受傷,以保密為由不讓自己去醫院探望。

崔母的爆料讓雪莉前男友崔子遭到惡評攻擊,紀錄片PD表示:「完全不是有意的。這也是最令人擔憂的反應。」「可是分手是誰的錯呀,誰也不是有意的,而是心痛的。我認為崔子也是受害者。」PD認為,「從母親的立場上看,雪莉除了母親沒有別人,但在20歲成人後,開始獨立戀愛,經濟上也獨立,從此與家人疏遠。也就是說,和媽媽的立場也變得疏遠了。我也是小心翼翼地製作出來的,在內部進行試映時,也徵求了‘是不是看起來不是那樣’的意見,他也沒有什麼可譴責的。在日記中看到雪莉和崔子交往時的心理比任何時候都安定,自尊心也較高,比任何時候都幸福。」
其實根本就唔應該播
感覺係度抽死人水咁
Loco退伍啦
咁大隻得唔得架
可以同jay park一齊除
wdp入新人
但張相朦到認唔到邊個
傳聞係Benzamin
benzamin同NO:EL Jhnovr都幾熟
睇個身高都似係佢
han yo han 新歌已出
入兩個
啲人估另一個係Okasian
紋身唔似樣都唔太似同埋okasian好似係喺keith ape既label?
Okasian之前唔係black label咩?
係啊 不過而家係88rising?
係OLNL
整咗容咁款 完全認唔到
屌我睇完呆撚咗
wtf...?
張全身照唔係好掂
留言下面啲韓國人都話
「呢個係咪我地識嘅OLNL」
個個都估唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞