K-hiphop 討論區 (16) - 洗定PATPAT坐等10月SMTM9

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
好期待
笑死 睇緊the purge mv
Groovyroom都要係後面做臨時演員行黎行去
仲要一齊跳
好正呀首歌
大家點睇TRADE L
睇埋mv仲滿足
好耐無見過咁多男人係一個mv裡面
個交易撚真係無咩特別無任何睇法
終於有返啲hiphop味繼續聽埋其他先
真係好鍾意smtm之後既ph-1
聽左次 好高質
woodie gochild 今次啲verses真係正到嚇親金夏溫就一直都咁正其他人就好似差唔多
原來live緊個陣佢地睇到個留言
Jay Park讀左呢個留言出黎仲對佢講fuck you
佢唔記得左全部歌都係title,仲要呢個係佢既idea
之後即刻講左幾次對唔住

https://youtu.be/KTZDnQSUx7Q
3日,歌謠界相關人士表示:「BigHit方時赫代表近日與ZICO帶領的KOZ娛樂公司方面進行了交流,正在就推進BigHit公司收購KOZ公司一事展開討論,目前為止,雙方正在積極交換意見。」對此,BigHit娛樂公司表示:「我們願意向各種機會敞開大門,但是收購一事尚未決定,有待進一步商談。」BigHit娛樂公司與KOZ娛樂公司是否能夠正式構建合作體系,令人期待和關注。

入得BigHit嘅全部都廢咗
未入BigHit嘅Gfriend本身啲歌勁好聽
最近首Apple
Jvckiwai?
形容得似佢 但想像唔到佢唱呢首歌
見有韓國人估goosebumps,唔計生得靚呢樣都似佢既但都唔似會produce呢種歌
希望唔好
咁快又有
真係唔知上年個節目意義係咩
下 KOZ咁有料 咪俾bighit食咗啦
Zico喎
如果淨係睇featuring個首歌唔覺得似jvcki
想像唔到佢唱呢啲歌
比起歌手有啲似producer添
Sogumm太差
https://www.youtube.com/watch?v=P0x8Wno40NM

JAMIE (제이미) - Numbers feat. CHANGMO (창모) Official Music Video
https://www.youtube.com/watch?v=icRaXMT5Zz4

有live睇hi-lite vs h1ghr music
差到要請3個新女?
Woodie潛左一排上返水高質左好多
之前SLO啲beat好似冇咁啱佢
Sogumm真係令我反省自己嘅taste係咪同班producer差咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞