薄扶林大學討論區(7) 鐘聲響起second low訊號

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

咩事
Law ka ho
好心佢出番lecture notes la
而家有等於無 你估個個都好似佢咁聰心一聽就明咩
上堂諗緊個佢個proof你就miss左佢之後講緊野
之後咩春都聽唔到 要自己返去睇書
學下 n mok咪幾好 d handout超清楚

一係好似2211咁,一本 txtbook 就夠做

Wong chi wing 都好過 law ka ho
起碼有powerpoint睇下
雖然佢無law makes ho 咁勁

wong chi wing ppt

佢份ppt係柒到我要自製notes
Law ka ho
好心佢出番lecture notes la
而家有等於無 你估個個都好似佢咁聰心一聽就明咩
上堂諗緊個佢個proof你就miss左佢之後講緊野
之後咩春都聽唔到 要自己返去睇書
學下 n mok咪幾好 d handout超清楚

一係好似2211咁,一本 txtbook 就夠做

Wong chi wing 都好過 law ka ho
起碼有powerpoint睇下
雖然佢無law makes ho 咁勁

wong chi wing ppt

佢份ppt係柒到我要自製notes

好過law ka ho 咩note 都無
2101 lkh唔係每課有幾張濕鳩notes

咪得要自己填個d

咪得要自己填個d

本textbook都唔算好厚姐

咪得要自己填個d

咁上佢堂有咩用
唉 POLI1003篇essay仲未諗到題目呀
有無人有上個sem stat2601 assignment 4 嘅答案
email sorry1999@connect.hku.hk

有無人有上個sem stat2601 assignment 4 嘅答案
email sorry1999@connect.hku.hk

仲有 聽講殺department俾人爆左出黎
本來可能今年殺 宜家應該延遲兩年都
可以做咩阻止

多啲maj/min maths ?

可以做咩阻止

個問題係department搵唔到錢 好似係
你睇下stat department 同 math departmentd裝修差幾遠

咩事

咪得要自己填個d

咁上佢堂有咩用

其實佢都教得有料既,不過教得好快
同埋船巴不如建議2101教埋singular value decomposition

agger,呢個好重要

可以做咩阻止

個問題係department搵唔到錢 好似係
你睇下stat department 同 math departmentd裝修差幾遠

但係QS排名唔低喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞