薄扶林大學討論區(7) 鐘聲響起second low訊號

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

一係好似2211咁,一本 txtbook 就夠做

Wong chi wing 都好過 law ka ho
起碼有powerpoint睇下
雖然佢無law makes ho 咁勁

law ka ho 份handout抄得齊點都有用過wong chi wing 份ppt wor
份ppt 有等於無 全部都要睇番書
聽wong chi wing教書好痛苦 聽law ka ho起碼知自己跟甩左啲乜

This guy multiplies this guy and u will get this guy

有聲嘅屌

感覺數學人都好鍾意講this guy that guy

可能maths太abstract,擬人化下會好啲

去subway嗌I want this guy and that guy

你食人肉叉燒包咩
各位溫final未
聽日speaking test呀屌你老母

+1
邊個caes

+1
邊個caes

GPA唔過2既話 (N展仔)
有冇咩INTERN搵到

有冇識人唔過2都搵到

你識人既話,唔過1都搵到

啱啱先發現係gag
CYM火燭?響火警鐘
祝各位2032 final好運
CYM火燭?響火警鐘

邊個stalk 我
CYM火燭?響火警鐘

邊個stalk 我

geog1016 d point好散唔想溫
屌,又作病
屌,又作病

好似成個人都好唔妥咁
溫final啦望

咁就上哂堂 畢業鳥
CYM火燭?響火警鐘

邊個stalk 我

用sodium煲THF出事
好似係
有冇ching 可以教下路點溫ECON1220啊 個prof(魚雷)講野真係1999........
屌,又作病

好似成個人都好唔妥咁

好彩有醫保
睇醫生先
Speaking test 收左皮
Speaking test 收左皮

小直 year 1?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞