薄扶林大學討論區(7) 鐘聲響起second low訊號

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

冇 Integrating factor冇 exact ode 都幾人道

Engine jai表示:讀緊1851

Same don't wanna revise anything

一個星期考曬3科
Caes, 1851, 1111

點解讀engine會讀埋1111
唔通你想engine都double major

真係想double major

Engine double major
你以為自己係博盡nds 咩

曾經諗過engine+bba 讀左兩個禮拜36 credit
哇屌,辛苦到差d 無命,仲要係sem 頭

最後放棄左, 都係去exchange,正正常常 一個sem 30 credit 算

讀engine 被屋企人問,點解人地大學生好似好hea咁,你好似咁多野做。 真係唔知點答佢

Engine jai表示:讀緊1851

Same don't wanna revise anything

一個星期考曬3科

曾經諗過engine+bba 讀左兩個禮拜36 credit

最後放棄左, 都係去exchange,正正常常 一個sem 30 credit 算

讀engine 被屋企人問,點解人地大學生好似好hea咁,你好似咁多野做。 真係唔知點答佢

屌 我又係

一個星期考曬3科

屌 我又係

大師,你估我想嘅咩
聽朝考caes留名集個氣

一樣
利申:flora ho

一樣

次次見你地早考過我咁多都以為自己睇錯時間表

我caes1000
後日第一科,完全無溫過,日日睇playoff

睇playoff洗唔洗成日呀 ching

一樣

次次見你地早考過我咁多都以為自己睇錯時間表

我caes1000

聽朝main camp考 但唔知可以點溫
有無人知一入portal hysan張野up乜

如果intern返兩個月 但頭兩星期返唔到 係咪皮已收?
但佢又叫我interview
如果intern返兩個月 但頭兩星期返唔到 係咪皮已收?
但佢又叫我interview

有時可以就嘅
唔想温protein

有冇chem2541手足

睇playoff洗唔洗成日呀 ching

3場直落都7粒半鐘啦ching
唔駛食訓咩
有冇人識做 MATH1009?
有冇人識做 MATH1009?

no
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞