薄扶林大學討論區(7) 鐘聲響起second low訊號

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
凖FM一問
HKU 住hall除左睇地區分之外 仲會睇d咩
另外,巴絲們有冇d比較容易入嘅hall可以介紹我
利申: Asso direct year 3, 半chur半摺

唔睇地區分架

Skylee 世界第一垃圾

我有諗過入SkyLee 因為今年出左單咁嘅嘢 我相信會少左好多人報
另外我同樓上幾位巴打一樣 我屋企來回HKU都要3個鐘 所以好L驚

凖FM一問
利申: Asso direct year 3, 半chur半摺

唔睇地區分架

我有諗過入SkyLee 因為今年出左單咁嘅嘢 我相信會少左好多人報
另外我同樓上幾位巴打一樣 我屋企來回HKU都要3個鐘 所以好L驚

臀結力量 抗衡大仙
劣改

鐘聲響起second low訊號
在牠生命裏 彷彿正一衰仔
GPA給牠的意義 是一身奉獻 final鬥餐懜~唔

唔做的second low會失去 求其咁交左佢就算lor...
今天只有殘留的軀殼

巴打你又邊間教會呀

鐘聲響起仆街的訊號

明鵝耳得 明鵝以G式的用咁
我教會主題歌
凖FM一問

唔睇地區分架

住hell每日唔止嘥三個鐘
所以其實係冇著數
今日上lecture prof 俾我撚狗咁撚 有人想知再講
psycho
下年Year2想住hall 大家有冇推介?
想唔太chur但又唔頹

[member] https://web.telegram.org/#/im?p=@ohterry [member]
凖FM一問

收人嗰班有能力令地區分無咁顯著
基本上只有abs need vs others
有咗地鐵之後執過個計分system所以無乜abs need area
凖FM一問

唔睇地區分架

住hell每日唔止嘥三個鐘
所以其實係冇著數

不了,住hall自chur做野好過日日嘥鳩3個鐘
而家無住頂唔撚順
想唔太chur但又唔頹

想唔太chur但又唔頹

巴打我可唔可以加埋你
new post lm

巴打我可唔可以加埋你

搵唔到你嘅
完曬兩個 presentation,要做兩份 essay ,頂

我都未死得 你放心
屌,fd話佢setl d comment全部寫more workload
Vkk好正 點解要做g
Vkk好正 點解要做g

有錢真係好,叫到正g

好似1000咋嘛

巴打我可唔可以加埋你

搵唔到你嘅

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞