薄扶林大學討論區(7) 鐘聲響起second low訊號

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
條on9叫班 Freerider做野,係咪想搞爛個grade ,Present 照 ppt 讀都要 rehearsal,cls

怒火中燒

仲唔開post屌柒班freerider

另一係 course ,你溝大陸妹呀清
freeride 點都好過個個搶住做啦

大陸妹
但唔可以否認大陸妹番學的確比香港妹識得打扮
利申:眼看手勿動

屌那星我GP個大陸妹free rider獲撚獲剩係交野前一日先出現做introduction

我笑左

笑唔出

巴打咁靚仔都比大6妹 freeride
如果我係大6妹會日日同你做

你唔係大6妹都已經想日日同我做咁啦 變態佬啊
條on9叫班 Freerider做野,係咪想搞爛個grade ,Present 照 ppt 讀都要 rehearsal,cls

怒火中燒

大陸妹

Su唔撚su

怒火中燒

大陸妹

唔同意

一係東施式既韓系打扮,戴副濕鳩超大眼鏡.一係就村姑
都係要返local既abc風格

FBE成堆偽ABC

怒火中燒

大陸妹

Su唔撚su

祖國土特產

堆港女個個hollister/ a&f 加各式熱褲
留名 就死
有冇巴打知道有冇engine course係比較少計數而且冇咁chur可以做free electives架?
BA仔想讀啲technical啲嘅course,第時想apply cadet pilot (雖然冇course直接關事)

直接黎minor phy/engine啦
不過想technical就好難唔駛計數

讀maths咪唔使計數

佢第一個course一定係讀返1013㗎喎

即係free electives都要讀返prerequisites?
BA仔yr1仲係咩都唔識

sor之前miss咗你個post

冇錯係 除非你同prof傾過佢又approve你

怒火中燒

大陸妹

Su唔撚su

怒火中燒

大陸妹

Su唔撚su

祖國土特產

堆港女個個hollister/ a&f 加各式熱褲

其實齋睇都既ok既 純粹係臭雞味重所以唔gfable姐
btw學校都幾多真韓妹

Hi
Hi

Hi

怒火中燒

大陸妹

Su唔撚su

大陸妹

Su唔撚su

今個sem cc tutorial 有個大陸人好撚過癮
講英文大大聲,一舊舊咁,然後手舞足蹈,表現激動
好似
i sink sis is naat gaaad
(I think this is not good)

有次連個tutor 都忍唔住笑

大陸妹

Su唔撚su

今個sem cc tutorial 有個大陸人好撚過癮
講英文大大聲,一舊舊咁,然後手舞足蹈,表現激動
好似
i sink sis is naat gaaad
(I think this is not good)

有次連個tutor 都忍唔住笑

今個sem 1112都有個大陸妹係我present個陣唔知做乜鳩,一句都聽佢唔明,但係佢又好似好有興趣咁狂問問題,成日講完一大輪冇人聽得明,tutor就要好尷尬咁"oh,I see"敷衍過去.
後面有人傾計佢就會用好柒又好惡既眼神掘住人

有冇巴打知道有冇engine course係比較少計數而且冇咁chur可以做free electives架?
BA仔想讀啲technical啲嘅course,第時想apply cadet pilot (雖然冇course直接關事)

直接黎minor phy/engine啦
不過想technical就好難唔駛計數

讀maths咪唔使計數

佢第一個course一定係讀返1013㗎喎

即係free electives都要讀返prerequisites?
BA仔yr1仲係咩都唔識

sor之前miss咗你個post

冇錯係 除非你同prof傾過佢又approve你

lm
下年Year2想住hall 大家有冇推介?
想唔太chur但又唔頹

Hi

Hi

係呀 乜我咁易估咩
坐你前面得3-4個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞