薄扶林大學討論區(7) 鐘聲響起second low訊號

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
覺唔覺呢排wifi廢咗好撚多

唔覺
因為日日都係咁撚廢

智華呢排成日冇喇喇斷咗wifi

有冇見識過main lib可以連十分鐘都未連到

有時main lib連都連唔到

成日都要換wifi先連到

edu lib都係

搞咩
lib個網連響其他地方上都慢到仆街

exam period大家要download野?

唔係咁廢呀,我已經趁夜晚3-4點先上嫁喇喎
人地CU果邊順到仆街

edu lib都係

搞咩

人地CU果邊順到仆街

應該係down咗
search paper都唔得
覺唔覺呢排wifi廢咗好撚多

唔覺
因為日日都係咁撚廢

智華呢排成日冇喇喇斷咗wifi

edu lib都係

搞咩

未download notes有咩出奇
好驚Econo又fail
利申: final year

邊個教? 我Clement wong 教,好驚炒
有冇巴打有 geog1017 sources
Final exam就黎但冇乜上過堂,薄酬

edu lib都係

搞咩

人地CU果邊順到仆街

應該係down咗
search paper都唔得

趕緊pp先黎down
多得佢唔少
大家覺得saas it course有無用
仲未開始溫geog1016 final quiz
仲未開始溫geog1016 final quiz

notes尋日先dl 堂又冇上過

望落幾有用咁
利申年年想take下但係都就唔到時間

放過post,sor

放錯post,sor

越post越錯

望落幾有用咁
利申年年想take下但係都就唔到時間

少年覺得邊方面會比較有用?

又一個sem了.....
感覺學唔到D咩
感覺學唔到D咩

我聽咗都好似無聽過咁
有冇人知今年用唔晒既printing quota會唔會累積去下年
感覺學唔到D咩

我聽咗都好似無聽過咁

sem2已經唔記得sem1既野

係sem2都唔識sem2嘅野
有冇人知今年用唔晒既printing quota會唔會累積去下年

會,所以我同學就畢業,冇用過print credit
,打算印一疊黑色紙

會,所以我同學就畢業,冇用過print credit
,打算印一疊黑色紙

印黑色紙做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞