薄扶林大學討論區(7) 鐘聲響起second low訊號

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我仲有成個禮拜呀

Same

考到19

Me 20

一個course轉左人教,pastpaper仲有咩意義
六常有冇china global economy tips

冇呀… 呢個 cause 我刀淆淆地
睇曬本書,考之前個日再睇多次
然後9up

佢比喞passpaper model answer 都好9up feel
btw同你同tutor
一個course轉左人教,pastpaper仲有咩意義

書都未溫曬,pastpaper 仲有咩意義

就係溫唔哂先對住pastpaper鋤

然後9up

佢比喞passpaper model answer 都好9up feel
btw同你同tutor

[size=2]唔係人人都同一個 Tutor 嘅咩?成個薯仔頭咁嘅樣。/size=2]
個 cause 吹水又9up,上咗一堂半就冇再去過 lecture

I mean timeslot
今晚飛 各位慢慢考試喇

然後9up

刀你老母
有冇scnc 1112 而中學冇讀bio嘅巴打

讀咗都無用

然後9up

刀你老母

咁惡

然後9up

刀你老母

尊重下人啦ching

然後9up

刀你老母

緋小姐我有心事呀

然後9up

刀你老母

緋小姐我有心事呀

搵你個小馬囉
btw嗰個人係邊個黎架

然後9up

刀你老母

緋小姐我有心事呀

搵你個小馬囉
btw嗰個人係邊個黎架

我分身

然後9up

刀你老母

緋小姐我有心事呀

搵你個小馬囉
btw嗰個人係邊個黎架

我分身

你精神分裂

溫書啦
22先完呀屌
今晚飛 各位慢慢考試喇

去邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞