英倫扮工室 「三十七」

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
屋出面掛曬招牌咁
我住commuter town都覺多咗插牌
點解會多左人賣
真係唔知 relocation redundancy 但係個價又好似冇跌

又開始熱
呢隻味唔錯
BA on99回程機票改期同訂過張冇分別 拎現金券再訂如果平D就用現金卷,都係貴既飛中東三寶,張現金券飛R洲好過
20號飛,補差價要俾£508,買張新既£457 佢on9?
室內溫度31度 VC塊面出晒油
一向都係咁
要full refund 買full fare J class
唔係要full,佢係補仲貴過張新,而家又話武肺冇咁煩
屌,間flat有daddy long legs飛完入嚟,又有蜜蜂飛入我房
一熱就係咁
你諗住bno 入用leave outside the immigration rules?
右邊條女
如果唔係有help out啲人真係唔出街食
一定要拜登贏之前走,一贏唔知支共會搞乜,同埋我預佢9月再出細節,人大10月開會,到時BNO可能好煩,要睇下北京有幾癲
一向都係咁
第一次改機票?
拎左voucher 先
你有咪得
父母可能好難批
好開頭果時唔係話有evidence show到可以financial support就OK?
退休人士有積蓄+現職人士有穩定收入
都無希望?
我理解係 唔係錢問題 如果父母冇bno 子女申請要show strong dependency 可能會似其他簽證咁 即係父母要冇人照顧加自己不能自理
利申我鳩估 bno visa咁generous可能冇咁閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞