2020年春季日劇討論(8)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
頂個feel少少少少似嘅
其實講親呢啲,我多數都諗唔起香港版嗰個咩樣 真係冇睇電視好多年

BTW我覺得山田涼介似Chloë Grace Moretz好多年 冇乜點見過人講
呂智恆係新東個個?
其實幾吸引 石原之前個啲個樣冇返咁上下靚都著唔到出街,多部個啲好似靚得嚟都叫著得到。不過喺香港點襯都會被人問做咩著到咁誇
仆街笑撚到我
屌仲要係似last friend時期
不安
【#LikeJapan娛樂】日本觀眾讚徐若瑄「哪有人45歲會這樣年輕美麗」:出演《信用詐欺師JP公主篇》富豪家族長女

《信用欺詐師JP 公主篇》 7月23日開始在日本上映,在戲中她出演"美麗任性高傲的胡家長女布莉姬",是今次遺產爭奪戰的重要人物,久未於日本演出的她,美貌令日本觀眾大表好評:「哪有人45歲會這樣年輕美麗」「是美人」「真的超可愛」是亞洲的代表性美女!

編輯也很想知啊,哪有人45歲會這樣年輕美麗 <3

出演:長澤雅美、東出昌大、小日向文世、瀧川英次、前田敦子、白濱亞嵐、瀧藤賢一、濱田岳、竹内結子、三浦春馬、廣末涼子、徐若瑄
導演:田中亮
劇本:古沢良太
主題曲:Official髭男dism「Laughter」
官方網頁:https://confidenceman-movie.com/
(日本公映日期尚未決定)
©2020「コンフィデンスマンJP」製作委員会
by #Likejapan_Owen
==========
了解情侶間說不出口的心底話,即玩情侶默契小遊戲:https://rebrand.ly/68611

夏日曬後對策!日本Model推薦 維持水嫩肌膚的秘密:
https://rebrand.ly/191a6

*記得設定做「See First」/「搶先看」,就可以優先看到LikeJapan的內容,另外還要關注LikeJapan英文版Facebook專頁及YouTube頻道!
www.facebook.com/likejpnen/
www.youtube.com/channel/UCZviX79dSpGwN5cLOl2FPPg

原來已經45唔怪之得長澤話小學就睇佢
佢同大門同年
不過啱啱睇到 啲編輯真係連下面啲caption都唔改點做野

日本公映日期尚未決定

同埋發覺呢啲日本fb好多時其實都係見日本twitter 個trend邊啲hit就攞嚟用
Omoinotake 好嘢黎!
我睇多部又諗起春馬
唔怪之得一言驚醒洛克人之前硬係覺得呂生個氣場有啲熟口熟面
好不安
呢排啲新紅起既男演員都好鬼吸引
今晚Mステ會有春馬本身唱既新歌mv
春馬會喺天空睇住我地睇佢個MV嫁!
btw首新歌好聽
我明你意思
回不了去
我覺得好過之前果首fight for your heart
春馬適宜唱d輕快舒情
好想大叫上天國

春馬!!!!!!!
你首歌好好聽阿!!!!
好叻仔阿
我比較鍾意fight for your heart

實在太高難度
佢唱歌同平時把聲唔同,有d難認
唔錯上年fight for your heart single首You都正
My heart beat faster
我今日聽左成日
j左”faster”個r音
速水都想做埋打機youtuber
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞