2020年春季日劇討論(8)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我每朝起身都唔想去接受
最近好忙 可以重溫長假放鬆下
點解佢仲可以出嚟
唔cut戲份都算
宣傳就咪預佢啦
永遠喺唔適當時候俾唔適當反應
完全無尊重
係唔係同小泉今日子自己開公司但係背後照舊由燃燒睇嘅玩法差唔多
請問關小泉今日子咩事?
Tourist好睇 春馬靚仔到仆街
城田優個post真係好催淚由其下半part仲要安慰番D fans轉頭好想攬住佢一齊喊
佢果張相一定一路整一路喊
同埋阿哥個肚d毛...
賤男仲有得上節目?! 仲要咁快? !
四眼波瑠真係世界第一
東出呢條仆街啲微表情係冇得呃人
由內到外都係一個大仆街嚟
你問我的話
中長髮波瑠一定係世界第一
短髮波瑠可能世界第1.5?
都係正過哂其他所有人
但中長髮真係無得輸
只有波瑠可以超越波瑠

咩長度都係咁正
其實我係咪應該喺出面開個波瑠post
成日喺度講波瑠好似騎劫緊個post咁
我怕做咗煩膠阻住大家傾日劇
唔醒起有呢個辦法
其實我每次po親都已經係喺5249137642張靚相入面好辛苦咁揀幾張特別靚嘅出嚟
就係廢事太金鋼棒

其實之前都有諗過開
不過一嚟見出面啲類似嘅post都有一堆介紹呀推薦作品之類咁嘅野
要我打我都唔知打咩好
(雖然好耐之前就知道有波瑠呢個人
但發現佢係世界第一都係呢一兩個月嘅事
依排先瘋狂追返佢啲作品
有好多根本自己都未睇)
但乜都無又好似有啲鳩流

二嚟驚開完得自己喺度自high好柒
不過依家發覺呢個post都唔少波瑠fans
應該唔成問題(希望)
佢真係賤到仆街
點解咁樣都仲可以出黎?
見到大家屌東出狗屌得咁大力
我都深感欣慰
因為我見信用欺詐師個ig同twitter page好似好多人已經原諒咗條撚樣咁
眼火都爆埋
(當然都有可能係啲屌佢嘅comment俾人del哂)

利申:除咗波瑠之外都好鍾意杏
你唔好話係官方ig同twitter度啦
我係twitter度search佢個名 都見到好多擁護佢嘅comments
佢哋個容忍程度真係高到無法想像 連一個破壞婚姻破壞家庭嘅賤男人都可以包容 仲會話返轉頭人地攻擊佢唔啱 大佬呀 人地都未詛咒佢死已經好好架啦仲想點?
唉 好撚憎東岀

但又諗起春馬生前有提醒過,屌還屌但唔好屌咁盡
我唔叫東岀去死,但希望佢唔好再係螢幕岀現都唔算過份吧

春馬唔好嬲我阿
喺到自high算啦

麻美生日快樂 love distance 啲look真係好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞