『薪火post』BNO 續期資訊(94) DARKEST HOUR

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
錢都比哂喇
搵個識既人副簽有幾難
寫封信話搵唔到人副簽又有幾難
Uk passport喎
都唔係指bno specifically
份嘢已經講咗可以/會點做

不過搵record嗰team人今次大檸樂
side 9 jor 千幾.....................
Lost case?其實去邊條team真係無乜關係!一掃護照,攞得個pex no出嚟,自然分去適合PE 手上。
嘥乜嘢啫
你想住英國嗰段時間嚟個short vacation去其它國家
出咗事嗰陣享受支那領事館嘅優質服務?
呢d就係準備去英國既腥移民
因為太多人都唔交副簽
人地而家咪揸正黎做
其實佢叫得你補副署,批咗九成九,一補返就即批!你咁都唔搞埋佢?其實佢嗰輩人仲多人有外國護照,係難開口啫!一係你搵吓有無朋友幫佢簽,有啲朋友見過吓認得吓,肯簽就得啦!bno又唔使俾資料頁,少道障礙。有啲區議員又幫緊手,你搵到鄭大班,佢實簽添,不過佢移咗民,唔同以前即簽,有人話要聯絡D100喎。
咁岩又見到你無比膠
其實係長遠睇廁板會唔會有一日變同大陸護照一樣
今日寄左 岩岩先知過期都得
不過錢都比哂

btw想問dhl 收多左果20%係咩
去日韓要簽証已經嚇死班港女
唔使,用國籍嚟批,但有效bno咪可以即時核實,應該快啲批到個visa出嚟咁解。不過去到英國生活,唔係靠本特衰嚟應用呀,到時都要申返本bno嚟出入啦。
簽收文件,CA夠做啦。
都要有bno資格,無登記過係無!
梗係唔係啦,根本係用國籍嚟衡量,但有效護照會審批時可能更有效率就真!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞