『薪火post』BNO 續期資訊(94) DARKEST HOUR

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

我比嗰條友嚇一嚇
你黎得呢度問,就緊係聽我哋講啦 我肯定話你知唔會因為你填錯個地址叫你再畀錢申請過

副署人簽咗名未?其實副署人應該要係副署表格上面用筆刪去錯嘅地址改返啱之後再係隔離簽返同下面一樣嘅簽名先啱數,因為副署人要確認你嘅資料無錯,既然上面寫錯咗佢就要改返啱數。

封信你係要照寫嘅。
身份證大法係畀啲人唔知自己細個時有無被老豆老母帶去申請過,用黎check 返用,有申請過嘅人就會符合呢啲條件。

唔係話符合呢啲條件就會可以限期之後再登記成為BN(O)。係限期過後無人可以新登記成為BN(O)。
無其他❓我俾水費單
好有道理即做
same, 等下啦
明白
我老豆老母有幫我整 疑似無幫我阿哥整
幫佢cancel個陣收到話need more information
睇嚟應該真係無
未必
會follow up 問下先
因為老豆老母都係照申報cancel
無問need more information 就cancel 咗
到底yates個黑洞大d,定moran個黑洞大d??
Your application will be kept on hold until you are able to send us your documents.

What you need to do

Send us your documents.

收到咁既email係唔係正常? 用speedpost寄到約一星期
1 Jul signed by R.Moran
21 Jul system updated received
咁快到7月? 我ed 係唔係已入無盡黑洞
黑洞。。
咁快 我7月2 signed by Fiddy Yates
預佢個幾月先有update
咁快做到7月1?
喂大佬不如搞埋611打後嗰啲先
我都等到想
17/6 fedex moran簽收仲未出洞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞