『薪火post』BNO 續期資訊(94) DARKEST HOUR

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
7月開始
哇!好快就到我🥰
你係早上9:30簽收那batch?🙏🏻
應該係
6月12 A. Dower
同男友同一份寄去,佢琴晚收到email received ,
而我係send your documents
我都係12/6 A.DOWER, 仲未有反應
觀塘DHL 小姐好好人, 俾定曬SANPLE, 又幫啲老人家填英文地址
可能included child呢!兩兄弟有你份無你哥?奇怪啲囉!
你一係爬返文一日,一係留喺度追文一日,你會發現you are not alone ,兼搵到答案,睇睇置頂就應該快啲。
得左? 無問你啲咩?
佢寫咗有1至8號,跟重量喎!預先俾到重量就可以有相應文件封啦。即係幾重都唔驚。
你以後會知,由你頭先第一post到依家,你應該發現唔少人叫緊春!同一問題每個鐘左右就有人問,唔好用你自己經驗喇,我舊年續個幾星期搞掂,郵局寄,去到hmpo一日即批,今日簽收完都仲有掛等更新!
叫阿聲果啲,通常都short short地
由於hmpo有遺失正本前科,有錢可出核證副本,無錢可彩影做副本,影像要清晰唔過底,底面都要影,可以手機影自造成A4文件,可雙面印製。但hmpo有權要你補正本。另外正本寄返嚟會摺幾摺先入到信封,介意者慎重考慮清楚!如果真係決定俾正本,為減風險,請於所有文件上標示pex no,以免散失。風險自決!
俾啲時間,一陣就到你!
希望快啲出黑洞
最糾結嘅係點解唔係兩份一齊received😭
Thanks bro🙇🏻‍♀️
如果副署表唔改埋,份嘢有機會唔當證明,咁PE 可能另行認證。當然佢哋做嘢有幾俹簁,留呢度耐啲就會明!
6.17 R Moran 未出黑洞
What is PE 另行認證?
Your passport examiner will find another way to ensure that you are the right applicant!
唔該晒,而家真係同我以前續既經驗唔同晒,我叫左朋友慢慢等啦,唔好煩hmpo
12 Jun A Dower 簽收
21 Jul 7:33am Documents received

終於出了黑洞
6 15 仲未出
屌見到樓上morgan 7月1 都收左就嬲
比大家參考下

6月3 簽收
6月18 docs received
7月21 application approved

希望大家都快啲收到好消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞