『薪火post』BNO 續期資訊(94) DARKEST HOUR

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
恭喜🎉🍾️ Ching
一早email左,都係等佢覆,聽朝再打比佢
終於收到藍色BNO
真未收到你份野就驚姐 收左都吹9住哂真係😅
睇黎似係因為你email問,所以優先received你份野
因為見樓上有d巴絲6月寄都未received,你算快
好快
遲你兩日應該都唔遠了
同你同一日 我仲係洞入面
唔好意思以下問題有啲白痴
寄DHL 個公文袋係咪自己寫定地址❓定去到俾地址佢print 出黎, 個PEX CODE 又係咪 自己寫係公文袋度, 文件又係咪每張 都要寫返個code?
未寄過DHL
屌,差餉個地址路名同我申請個地址差一隻字母?
其他信又無錯
俾水務署定銀行月結單俾佢好?
你上網畀咗錢佢show咗waybill出嚟嘅就要自己印
pex no寫係公文袋上面ok
https://youtu.be/nf9OoNc9oVo

啱啱聽到Raab哥話BNO平權詳情會係Early 2021 公佈
22/6 Fedex 報 delivered to A.Yates
HM passport Office未 update document received status

一早估到玩野
佢就咁有封email叫我send去個個地址連同pex code
手寫係 公文袋上OK? 定可以叫DHL print個地址貼落去?
因為屋企無呢啲設備同貼紙
更正, 柒左
Parliament Recess前公佈詳情
Early 2021 正式開通移民通道
啱啱更正左
係拍心口Early 2021可以開始回歸大英祖國之路
係我柒左未聽清楚, Sor
溫馨提示:如果寄DHL一定要用佢哋DHL提供的信封,如果你用自己帶去的其他信封, DHL嘅運費會收貴啲! FedEx 同UPS都係一樣
你聽錯,內相會呢兩日公佈詳情,announce before recess
咁姐係點呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞