『薪火post』BNO 續期資訊(94) DARKEST HOUR

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
頂你啦,我自己本身有既幫人問啫,頭post邊撚到有呢段野呀,我自己申請都冇收過。

呢個post唔比人問野不如鎖撚左佢啦,咁撚惡!
有啲巴打係急躁啲嘅,只能話每一日都有咁多人去問同一樣嘅問題而唔去爬文,俾我都會燥

同埋,等啦,你朋友唔係唯一一個,自己望返之前啲人,叫佢唔好亂咁send email加重人地負擔,未處理到佢嘅申請姐。
我本身就係續開既,就係未收過呢封mail先幫手問下,係正常咪得囉洗唔洗咁撚樣對人?
我明呀,不過唔洗咁燥嘛,好似殺左佢老豆老母咁!
我都睇左頭post,我自己都冇咁既經驗先問下,唔該晒你先
人地封email 有段係
If you sent your documents in the last 4 working days, ignore this email. 睇完仲有咩好問 等囉 你慌英國個邊 食左你d文件咩
度埋個尺寸俾你自己睇啦,利申非DHL員工
封email唔係我收,我唔知有呢段野,不過唔該晒你先!
我都係幫人countersign,想幫多D人續返,只係第一次聽呢段野

係咪去到dhl 鋪就會有
應該咁樣講,用DHL個信封袋就會有優惠價,如果用自己嘅包裝就冇優惠價
DHL舖頭有提供
其他FedEx UPS都有
其實你拉上少少就見到平均一頁起碼有幾個reply都問呢樣野
咪就係個個連少少功課都唔L做一入post就瀨低條問題伸手等人答

你打條問題用幾十秒, 追一追post又係幾十秒
但幾百個user毎個都入黎瀨低條問題
呢度答果d巴絲用既就唔係幾十秒
對住你呢d伸手黨燥底真係好正常
算啦...大家都冷靜
追post見到寄documents個出世紙同結婚證係唔係一定要正本?我可以用雙面影印?
最新system 好似已經改咗唔洗出世紙同結婚證書 佢叫你交?
係呀
佢叫要交就跟啦 以我所知雙面影印冇問題 唔一定要正本 可以寫信話怕唔見正本
明白哂,唔該巴打
我都係
dhl 定 FedEx?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞