新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike
聽聞今晚冇pro club

有啊

me再下舖再john

飛緊uber返歸 12點入隊

me今日唔打了,你地加油

Honda
我地個電腦

升班未?

也許時間是一種解藥,也是我現在正服下的毒藥

沒有地球 太陽還是會繞 沒有理由 我也能自己走

你仲會等佢?

就像蝶戀花後無憑無記

你年紀大d .,你會量係咪值得等,人一生會有好多個鐘意既對象,或者下一個你會更愛佢

火龍係咪60

花甲之年

依鋪我撐龍哥

你仲會等佢?

就像蝶戀花後無憑無記

你年紀大d .,你會量係咪值得等,人一生會有好多個鐘意既對象,或者下一個你會更愛佢

火龍係咪60

花甲之年

依鋪我撐龍哥

親密維持十秒 又隨伴遠飛

你仲會等佢?

就像蝶戀花後無憑無記

火龍係咪60

花甲之年

依鋪我撐龍哥

我地個電腦

升班未?

邊有咁快打得兩場

有冇經驗者可以講吓我係咪估啱
對唔住阻到大家

你係用email問佢定whatsapp問佢

mass email 問全系,冇私下揾佢,比過好多掙扎最後唔想打擾佢

咁佢email覆返你都好正常啫 你有無試過whatsapp佢問佢做咩無黎

佢email個囗吻同學校D staff覆人一樣:
閒人先生,我不會來,如有不便,抱歉。
whatsapp我地對話已經係接近一年前,佢曾經講過佢要好多時間平復,我再whatsapp佢咪即係二次傷害,但其實我每晚都會睇返我們之前既對話,自虐

時間會沖淡一切
不過唔知要幾耐姐

加油啦閒人巴
我做過5,6年低級兵,隔左好耐先放得低
而家睇返轉頭好在做左兵無得米

時間係靈藥,隨住你成長好多野都可以一笑置之
雖然而家呢一刻係會痛
我地個電腦

升班未?

邊有咁快打得兩場

巴打邊個打邊個?
T.the ?

我地個電腦

升班未?

邊有咁快打得兩場

巴打邊個打邊個?
T.the ?

聽上腦?

終於搵到了

終於搵到了

你仲會等佢?

就像蝶戀花後無憑無記

火龍係咪60

花甲之年

依鋪我撐龍哥

可能真係好似兩位老練既巴打咁講都唔定,但我覺得我會一直放佢係心裡永久保存,可能佢以後已經放低咗,有新生活,但我就係做唔到啊
我地個電腦

升班未?

邊有咁快打得兩場

巴打邊個打邊個?
T.the ?

終於搵到了

我地個電腦

升班未?

邊有咁快打得兩場

巴打邊個打邊個?
T.the ?

你仲會等佢?

就像蝶戀花後無憑無記

火龍係咪60

花甲之年

依鋪我撐龍哥

可能真係好似兩位老練既巴打咁講都唔定,但我覺得我會一直放佢係心裡永久保存,可能佢以後已經放低咗,有新生活,但我就係做唔到啊

依家做唔到 時間會幫到你架
T.The

你仲會等佢?

就像蝶戀花後無憑無記

火龍係咪60

花甲之年

依鋪我撐龍哥

2-3年
可唔可以加入一齊踢pro club
可唔可以加入一齊踢pro club

上面巴打好似有講點search 雖然我冇打fifa

你仲會等佢?

就像蝶戀花後無憑無記

火龍係咪60

花甲之年

依鋪我撐龍哥

2-3年

已經過咗2年,覺得冇減弱過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞