新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike
有無人睇過無心法師?
好唔好睇!
星期五宜家先放工
筆仔今日開唔開台 播咩?

屌 架巴士仲要撞車

無事嘛
筆唔知係咪訓左

架私家車cut線唔睇路hi到
要等下架車 但巴士撞咗搞到塞晒車

郁都唔郁 我想返屋企呀…

落車!
日劇跑

如果真係有日劇跑既效果,我願意宜家即刻跑,哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!

哈利路亞chance 到最後都係要靠現在嘅自己先改變到,有無試下去搵佢?

佢寧願Email揾我都唔whatsapp覆

難道我可以扭轉宿命 重遇你一次
難道故事終結早已注定 沒法制止

個女仔係咩取態

我都好想知佢宜家點諗,自從我地個晚坦白大家心意之後,我呢兩年冇放低過佢,一路好想可以開始,佢當時話等到失望出咗pool,然後一年後某一日揾返我,我先知原來佢都放唔低,主動分咗手變返單身,但就話唔敢接受我。

但冇啦,呢個故事終於都隨著畢業走到結尾,係有whatsapp 既情況大,佢選擇用email以公函style覆我唔出席,都知佢應該唔想揾我

有冇經驗者可以講吓我係咪估啱
對唔住阻到大家

你係用email問佢定whatsapp問佢

mass email 問全系,冇私下揾佢,比過好多掙扎最後唔想打擾佢

咁佢email覆返你都好正常啫 你有無試過whatsapp佢問佢做咩無黎
有無人睇過無心法師?
好唔好睇!

tvb播過 劇情有啲
有無人睇過無心法師?
好唔好睇!

tvb播過 劇情有啲

睇無心法師不如睇bb d劇

你係你個垃圾
有無人睇過無心法師?
好唔好睇!

tvb播過 劇情有啲

睇無心法師不如睇bb d劇

咁我唔睇了,我怕又係膠劇,但主題曲幾好聽
估唔到以為好似主題曲咁好,點知
有無pro club ?

gakki_club ?
陣間join 要咩位?

search 唔到

你係你個垃圾

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

變左鬥頽

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

我未入嚟之前都係咁,一唔開心就飲,不過唔好飲太多,有啲傷身

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

我飲得好癲,我係空肚飲

你係你個垃圾

yeah its me I am on99

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

我飲得好癲,我係空肚飲

我試過一次空肚飲,之後暈左

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

我飲得好癲,我係空肚飲

空肚食早餐

垃圾絲,今次標題真係啱架,活著已經係幸福,珍惜時間同重要既野啦,我之前有病,揹計時炸彈,諗住冇謂做人包袱,大半年前做完手術,但已經冇機會可以珍惜到某些人某些事。冇其他野比起自己諗法更加緊要,雖然我冇資格講

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

我飲得好癲,我係空肚飲

我試過一次空肚飲,之後暈左

我係必定空肚,唔係會嘔

陣間join 要咩位?

search 唔到

球隊個章search 鹿島鹿角

你係你個垃圾

我都係咁
而家唔知叫唔叫好彩

我仲頽, 日日飲醉:

我飲得好癲,我係空肚飲

垃圾絲,今次標題真係啱架,活著已經係幸福,珍惜時間同重要既野啦,我之前有病,揹計時炸彈,諗住冇謂做人包袱,大半年前做完手術,但已經冇機會可以珍惜到某些人某些事。冇其他野比起自己諗法更加緊要,雖然我冇資格講

巴打 去馬啦 唔好驚 踏出第一步 我聽日應該都 雖然我都未肯定咁有決心 我今日講自己嘢好似都眼濕濕 真夠垃圾

巴打 去馬啦 唔好驚 踏出第一步 我聽日應該都 雖然我都未肯定咁有決心 我今日講自己嘢好似都眼濕濕 真夠垃圾

有冇發現同人講就易,自己做就永遠唔得

陣間join 要咩位?

search 唔到

球隊個章search 鹿島鹿角

Friend only?

做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞