新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike

上水
上水

上水

稻葉巴
高腳7,呢個大頭六,夜三更,瓜老襯,輸到你服
今日loop左成日磨s鳩

一齊7月接z巴機跳磨s鳩

如果呢個post d人最想見到真身既係z巴
最想見到佢真身既一定係你
召喚MELTYKISS巴
高腳7,呢個大頭六,夜三更,瓜老襯,輸到你服

人生有個真正朋友的確好極,飲勝

結衣BB 舊雜誌入手

more

噪音仔上黎我屋企大把你慢慢睇

我驚忍唔住拎哂返屋企

拜托朋友幫我買的

拉小提琴

如果呢個post d人最想見到真身既係z巴
最想見到佢真身既一定係你

醉想見你牙樹妹

結衣BB 舊雜誌入手

more

噪音仔上黎我屋企大把你慢慢睇

我驚忍唔住拎哂返屋企

拜托朋友幫我買的

拉小提琴

我識拉大提琴

呢封係求職信

留名學野

有分cover letter 同cv ,part time 唔駛cover letter,搵cv sample 啦
恭喜垃圾絲轉到工
話說你而家係搵暫時工?定係直接打算搵份長做?

去中央圖書館跳

呢封係求職信

留名學野

有分cover letter 同cv ,part time 唔駛cover letter,搵cv sample 啦

Cover letter = 求職信?
不過哂銀時都冇咩工好搵

呢封係求職信

留名學野

垃圾絲有無諗住做咩類型既工
睇嚟遲啲要失業一排
恭喜垃圾絲轉到工
話說你而家係搵暫時工?定係直接打算搵份長做?

多謝你前排成日陪我癲 未搵到 完sem可以日日返 但返學搵咩part time好 如果肯請嘅 最好長做 好過炒散 我呢啲手停口停啦 冇穩定收入真係俾我媽 最衰冇學歷 通常都幫人補習 教水男神係人版 LS5星 好勁

呢封係求職信

留名學野

Cover letter = 求職信?
不過哂銀時都冇咩工好搵

應該係send cv果陣連埋既
睇嚟遲啲要失業一排

唔做啦?
叫我

呢封係求職信

留名學野

垃圾絲有無諗住做咩類型既工

自知垃圾 求其搵到sale 唔人高唔低 大約45啦 唔駛返6點半 夜晚放12點就得 做過7仔之後真係要求唔係好高
睇嚟遲啲要失業一排

決定如何?
標題講得好啱,忍唔住比咗負皮自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞