新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike

話時話好耐冇見過結衣隻狗,改左名?

垃圾我點俾我朋友個email你

cv都未搞掂啊 駛唔駛要經驗 重申真係垃圾 冇咩特別技能 應該係托柒多 你朋友間公司係HRM嗰啲嚟

我講清楚先,佢大概50/hr, 係上環番工, 通常下午番, 一星期番3-4日, 係HR公司, 做文件野, ppt, cold call個D

如果時間地點唔適合,你可以唔駛理, 諗下自己想搵咩工先

可能比結衣發現左偷上網 無得用電腦

點解有兩個負評?

佢好似話好忙 間唔中有留下名

佢好似話好忙 間唔中有留下名

忙到成隻佢咁

異教徒

cv都未搞掂啊 駛唔駛要經驗 重申真係垃圾 冇咩特別技能 應該係托柒多 你朋友間公司係HRM嗰啲嚟

我講清楚先,佢大概50/hr, 係上環番工, 通常下午番, 一星期番3-4日, 係HR公司, 做文件野, ppt, cold call個D

我直覺我阿媽仲想我做住先 又話咩未必咁易搵到Part time 仲話騎牛搵馬 完咗sem又冇所事事咁過 除非好快搵到工 我直覺聽日佢可能會有下台階要我返工 好撚煩啊

有名你叫青山post
我好似係嗰邊嘅正常人,即係佢地嘅主診醫生

有名你叫青山post

你又唔係白石

我直覺我阿媽仲想我做住先 又話咩未必咁易搵到Part time 仲話騎牛搵馬 完咗sem又冇所事事咁過 除非好快搵到工 我直覺聽日佢可能會有下台階要我返工 好撚煩啊

on9 依家你係大佬呀

有名你叫青山post

呢到其實都唔係正常得去邊

有名你叫青山post

有咩唔正常

有名你叫青山post

有咩唔正常

我又覺得與其諗咁多不如深入認識下(當然要保持清醒)唔實際相處又點知佢個人點?可能同你想像嘅/人地講嘅唔同呢

有名你叫青山post

有咩唔正常

有你

點解無自動換行既

我冇事喎

我見到自己

點算

有名你叫青山post

有咩唔正常

有你

啱呀,話晒我都係日本當下最紅女星新垣結衣嘅老公

有名你叫青山post

有咩唔正常

有你

啱呀,話晒我都係日本當下最紅女星新垣結衣嘅老公

我想發下癲 但驚影響你哋 我過去青山po先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞