新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike
召喚科大巴

秒回

到左了

有無PLAN 行程 有咩地方好去?

我諗住咁

25 金澤
26 金澤 (白川鄉)
27 金澤
28 富山
29 松本 (立山黑部)
30 松本 (上高地)
1 松本
2 名古屋
3 名古屋
4 名古屋
5 名古屋

但唔知仲有咩地方/特別嘢睇

留名 想去名古屋

都係雪之大原 合掌村 飛_ 果d地方
新開左個lego囉

飛驒?除咗飛驒牛就唔識

就係條村 保留得幾好

屌 正撚到喊

牙朗去過?

早半年係facebook見過個合掌村 覺得好吸引
召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔
伸手黨

前個post見過有BD seed
借問聲可唔可以recap
召喚科大巴

秒回

到左了

已經冇訂碟一排 唔夠錢洗

留名 想去名古屋

新開左個lego囉

飛驒?除咗飛驒牛就唔識

就係條村 保留得幾好

金澤係咪越前果邊 同埋我完全唔識日文
去果度講英文有冇人聽得明

我都唔識 諗住手指指

我果陣係大阪唔靠身邊既朋友都幾辛苦 英文佢地淨係識少少

我第一次知道語言障礙既痛苦
去餐廳個老闆娘好友善撩我地吹水
但係我地唔識日文 佢又唔識英文
完全雞同鴨講
召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形
伸手黨

用緊手機好難搵link,不過你可以去動漫花園搵吓
之前我仲係度笑9啲人 日本一個島國都可以去咁多次 宜家終於明白了
召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形

傳說中既minecraft頭?
召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形

蘭花手
召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形

應該手機黎
召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形

召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形

2次元人士
召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形

小明頭

新開左個lego囉

飛驒?除咗飛驒牛就唔識

就係條村 保留得幾好

我都唔識 諗住手指指

完全雞同鴨講

有冇試過google translate
點解你本身去,但最後又決定唔嚟影畢業大合照,連唯一可以同你合照既機會都冇埋

點解妳唔嚟,點解啊,明明你D 朋友都嚟㗎,我都只係想可以影張合照永久保存唧,定係你唔想見到我。我記得你講過有機會既話畢業個時合照一張,我一路憧憬緊呢一日,親口祝福你同告別。
伸手黨

召喚科大巴

秒回

到左了

雪吻巴好靚仔

雪吻個頭咁方形

點解你本身去,但最後又決定唔嚟影畢業大合照,連唯一可以同你合照既機會都冇埋

點解妳唔嚟,點解啊,明明你D 朋友都嚟㗎,我都只係想可以影張合照永久保存唧,定係你唔想見到我。我記得你講過有機會既話畢業個時合照一張,我一路憧憬緊呢一日,親口祝福你同告別。

睇到都心痛

飛驒?除咗飛驒牛就唔識

就係條村 保留得幾好

我都唔識 諗住手指指

完全雞同鴨講

有冇試過google translate

但係佢講既野我地聽唔明

一追再追,只想追趕生命裏,一分一秒

睇到都心痛

一追再追,只想追趕生命裏,一分一秒

唔好咁啦 佢會崩潰
毒撚明明好易滿足 但啲女都係中哂個頭落去啲死mk到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞