新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike
恭喜垃圾絲轉到工
話說你而家係搵暫時工?定係直接打算搵份長做?

多謝你前排成日陪我癲 未搵到 完sem可以日日返 但返學搵咩part time好 如果肯請嘅 最好長做 好過炒散 我呢啲手停口停啦 冇穩定收入真係俾我媽 最衰冇學歷 通常都幫人補習 教水男神係人版 LS5星 好勁

你怕唔怕屍體或者人喊?
標題講得好啱,忍唔住比咗負皮自己

閒人
叫我

係呀,我想問你係咪去過名古屋?

係咪發現飛翔好高質呢?

閒人

呢封係求職信

留名學野

有分cover letter 同cv ,part time 唔駛cover letter,搵cv sample 啦

垃圾絲有無諗住做咩類型既工

自知垃圾 求其搵到sale 唔人高唔低 大約45啦 唔駛返6點半 夜晚放12點就得 做過7仔之後真係要求唔係好高

但類型最好係business type 話晒我係ass hole係business major 到時有機會u interview可以多啲experience吹
未呀 6月先去

閒人

係for稻葉巴 我嘅心機嚟㗎

閒人

恭喜垃圾絲轉到工

多謝你前排成日陪我癲 未搵到 完sem可以日日返 但返學搵咩part time好 如果肯請嘅 最好長做 好過炒散 我呢啲手停口停啦 冇穩定收入真係俾我媽 最衰冇學歷 通常都幫人補習 教水男神係人版 LS5星 好勁

你怕唔怕屍體或者人喊?

喂阿哥 我好驚喎 搵接班人咩

閒人

係踩之前100刷逃恥果位御用閒人巴?
未呀 6月先去

有無PLAN 行程 有咩地方好去?

我諗住咁

25 金澤
26 金澤 (白川鄉)
27 金澤
28 富山
29 松本 (立山黑部)
30 松本 (上高地)
1 松本
2 名古屋
3 名古屋
4 名古屋
5 名古屋

但唔知仲有咩地方/特別嘢睇

閒人

閒人巴

係咪發現飛翔好高質呢?

現實應該分開咗個幕之後,冇機會見得返,愈刷愈應景
恭喜垃圾絲轉到工

你怕唔怕屍體或者人喊?

冇事了,sorry,見到你話個返工放工時間,我只係覺得有啲對唔住班師傅

係for稻葉巴 我嘅心機嚟㗎

係咪發現飛翔好高質呢?

現實就係咁
未呀 6月先去

我諗住咁

25 金澤
26 金澤 (白川鄉)
27 金澤
28 富山
30 松本 (上高地)
1 松本
2 名古屋
3 名古屋
4 名古屋
5 名古屋

都係叫差唔多係咁 都係由上玩番落黎
未呀 6月先去

我諗住咁

25 金澤
26 金澤 (白川鄉)
27 金澤
28 富山
30 松本 (上高地)
1 松本
2 名古屋
3 名古屋
4 名古屋
5 名古屋

留名 想去名古屋
未呀 6月先去

我諗住咁

25 金澤
26 金澤 (白川鄉)
27 金澤
28 富山
30 松本 (上高地)
1 松本
2 名古屋
3 名古屋
4 名古屋
5 名古屋

留名 想去名古屋

都係雪之大原 合掌村 飛_ 果d地方
新開左個lego囉
未呀 6月先去

我諗住咁

25 金澤
26 金澤 (白川鄉)
27 金澤
28 富山
30 松本 (上高地)
1 松本
2 名古屋
3 名古屋
4 名古屋
5 名古屋

留名 想去名古屋

都係雪之大原 合掌村 飛_ 果d地方
新開左個lego囉

飛驒?除咗飛驒牛就唔識
恭喜垃圾絲轉到工

你怕唔怕屍體或者人喊?

冇事了,sorry,見到你話個返工放工時間,我只係覺得有啲對唔住班師傅

我媽咁保守 就應該唔係幾想

係咪發現飛翔好高質呢?

現實就係咁

你個行都請part time ?

係咪發現飛翔好高質呢?

現實就係咁

你個行都請part time ?

補位囉,都係唔講喇,冇咩人有興趣會做,等啲啊叔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞