新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike

帽唔怕戴

戴咗你就唔係咁講
利申未戴過

未有機會戴
垃圾我點俾我朋友個email你

cv都未搞掂啊 駛唔駛要經驗 重申真係垃圾 冇咩特別技能 應該係托柒多 你朋友間公司係HRM嗰啲嚟

我講清楚先,佢大概50/hr, 係上環番工, 通常下午番, 一星期番3-4日, 係HR公司, 做文件野, ppt, cold call個D

如果時間地點唔適合,你可以唔駛理, 諗下自己想搵咩工先
比負皮比到手軟
星期五宜家先放工
筆仔今日開唔開台 播咩?

屌 架巴士仲要撞車

無事嘛
筆唔知係咪訓左

架私家車cut線唔睇路hi到
要等下架車 但巴士撞咗搞到塞晒車

郁都唔郁 我想返屋企呀…

落車!
日劇跑

如果真係有日劇跑既效果,我願意宜家即刻跑,哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!

哈利路亞chance 到最後都係要靠現在嘅自己先改變到,有無試下去搵佢?

佢寧願Email揾我都唔whatsapp覆

難道我可以扭轉宿命 重遇你一次
難道故事終結早已注定 沒法制止

個女仔係咩取態

我都好想知佢宜家點諗,自從我地個晚坦白大家心意之後,我呢兩年冇放低過佢,一路好想可以開始,佢當時話等到失望出咗pool,然後一年後某一日揾返我,我先知原來佢都放唔低,主動分咗手變返單身,但就話唔敢接受我。

但冇啦,呢個故事終於都隨著畢業走到結尾,係有whatsapp 既情況大,佢選擇用email以公函style覆我唔出席,都知佢應該唔想揾我
做咩成班衝出嚟借我老婆呃負評
比負皮比到手軟

咪係

個頭好似p落去咁嘅

我太遲知道了

每個男人都有一個刻骨銘心而一齊唔到既女仔
向前看啦巴打

加油

如果冇 係咪代表我真係毒到出汁 ?

冇人理我

我太遲知道了

每個男人都有一個刻骨銘心而一齊唔到既女仔
向前看啦巴打

加油

如果冇 係咪代表我真係毒到出汁 ?

冇人理我

唔係, 有唔係好事黎
閒人巴應該係時候挑戰逃恥150刷
重新cap過BD既圖同埋比結衣瘋狂治癒心靈

個頭好似p落去咁嘅

你唔講 我明明唔覺嘅
閒人巴應該係時候挑戰逃恥150刷
重新cap過BD既圖同埋比結衣瘋狂治癒心靈

支持閒人巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞