新垣結衣(144)請不要害怕全身心地投入到新開始中 還要珍惜生命中每人每事

1001 回覆
69 Like 3 Dislike
down晒逃恥BD啦,清到呢

時快時慢

用bt啦屌 幾粒鐘搞掂
派負皮派到手軟

扮咩 岩先你都有份
z巴真係驚到潛左成日
大家已經買定晒精靈球啦

潛都冇用啦 已經知要去邊到

時快時慢

迅雷?
我聽日死俾你睇啊 唔撚識應對 唔知 我呢刻真係好亂 同考dse心情差唔多

時快時慢

用bt啦屌 幾粒鐘搞掂

都係兩邊都試下, 之前DOWN同一樣野都差唔多咁
z巴真係驚到潛左成日
大家已經買定晒精靈球啦

潛都冇用啦 已經知要去邊到

召喚ZARD!

我朋友姓新垣 我地叫開佢Yuiちゃん
佢話大家好痴線

佢話大家好痴線

我老婆係你朋友咩
佢話大家好痴線

我老婆不嬲都話大家痴線
星期五宜家先放工
筆仔今日開唔開台 播咩?

屌 架巴士仲要撞車

無事嘛
筆唔知係咪訓左

架私家車cut線唔睇路hi到
要等下架車 但巴士撞咗搞到塞晒車

郁都唔郁 我想返屋企呀…

落車!
日劇跑

如果真係有日劇跑既效果,我願意宜家即刻跑,哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!哈利路亞chance!

哈利路亞chance 到最後都係要靠現在嘅自己先改變到,有無試下去搵佢?

佢寧願Email揾我都唔whatsapp覆

難道我可以扭轉宿命 重遇你一次
難道故事終結早已注定 沒法制止

個女仔係咩取態

我都好想知佢宜家點諗,自從我地個晚坦白大家心意之後,我呢兩年冇放低過佢,一路好想可以開始,佢當時話等到失望出咗pool,然後一年後某一日揾返我,我先知原來佢都放唔低,主動分咗手變返單身,但就話唔敢接受我。

但冇啦,呢個故事終於都隨著畢業走到結尾,係有whatsapp 既情況大,佢選擇用email以公函style覆我唔出席,都知佢應該唔想揾我

有冇經驗者可以講吓我係咪估啱
對唔住阻到大家
我聽日死俾你睇啊 唔撚識應對 唔知 我呢刻真係好亂 同考dse心情差唔多

佢低聲下氣嘅話千奇唔撚好心軟
垃圾我點俾我朋友個email你

cv都未搞掂啊 駛唔駛要經驗 重申真係垃圾 冇咩特別技能 應該係托柒多 你朋友間公司係HRM嗰啲嚟

我講清楚先,佢大概50/hr, 係上環番工, 通常下午番, 一星期番3-4日, 係HR公司, 做文件野, ppt, cold call個D

如果時間地點唔適合,你可以唔駛理, 諗下自己想搵咩工先

我直覺我阿媽仲想我做住先 又話咩未必咁易搵到Part time 仲話騎牛搵馬 完咗sem又冇所事事咁過 除非好快搵到工 我直覺聽日佢可能會有下台階要我返工 好撚煩啊

on9 依家你係大佬呀

你黎緊係咪仲有個project?

差份英文report

仲有幾耐?

下個禮拜就交 啲groupmate又唔做嘢

如果聽日見到經理,你都係堅持番你個決定先, 考試個段時間唔番, 到18號, 睇下佢咩反應, 你自己都可以留條後路, 話之後搞掂曬D野或者都番到, 如果個經理都係唔識做, 話你番唔到之後都唔駛番, 咁你就唔駛理佢, 堅持自己

搞掂左呢單先, 之後做埋個英文project, 完左一件事,再決定一件事

cv都未搞掂啊 駛唔駛要經驗 重申真係垃圾 冇咩特別技能 應該係托柒多 你朋友間公司係HRM嗰啲嚟

我講清楚先,佢大概50/hr, 係上環番工, 通常下午番, 一星期番3-4日, 係HR公司, 做文件野, ppt, cold call個D

我直覺我阿媽仲想我做住先 又話咩未必咁易搵到Part time 仲話騎牛搵馬 完咗sem又冇所事事咁過 除非好快搵到工 我直覺聽日佢可能會有下台階要我返工 好撚煩啊

on9 依家你係大佬呀

差份英文report

仲有幾耐?

如果聽日見到經理,你都係堅持番你個決定先, 考試個段時間唔番, 到18號, 睇下佢咩反應, 你自己都可以留條後路, 話之後搞掂曬D野或者都番到, 如果個經理都係唔識做, 話你番唔到之後都唔駛番, 咁你就唔駛理佢, 堅持自己

搞掂左呢單先, 之後做埋個英文project, 完左一件事,再決定一件事

學業為重 巴打好有分寸好有組織安排
有啲野想問
我琴日sd左個幾緊要既email俾prof(fyp demo video)
但佢無覆我
我應唔應該sd多個問佢有無收到?
有啲野想問
我琴日sd左個幾緊要既email俾prof(fyp demo video)
但佢無覆我

send咗冇壞
佢話大家好痴線

我老婆係你朋友咩

痴線 我frd真毒嚟㗎
有啲野想問
但佢無覆我

send咗冇壞

唔知打咩好
好似一日就催佢唔係幾好

on9 依家你係大佬呀

差份英文report

仲有幾耐?

學業為重 巴打好有分寸好有組織安排

因為我自己做野好鍾意逼埋一齊做, 會真係好難搞好亂
聽日5點半起身 又唔夠瞓
有啲野想問
但佢無覆我

send咗冇壞

唔知打咩好
好似一日就催佢唔係幾好

要睇返你交下一個task個時間喎
唔趕既就最好唔好咁快催了

咁即係唔使理佢囉
Any one pro club?

今日不了,陣間睇UT比賽

我真係屌 struggle咗我成日 如果唔係屋企因素 一早唔撈啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞