九西初選結果討論

662 回覆
324 Like 27 Dislike
打和
我係九西人,初選投左馮。尊重big雲退選決定,除非頭4位有咩突發事故不能參選,否則我只會投佢地4位。

老實講,開頭又話冇分裂本錢,泛民肯落水玩初選,按約定敗者無悔。
同意如果係何咁講一定比人bin到民協滅黨

我無意分化,只覺得出4+1個意思就係唔服輸,白頭佬屌走左,big暈都認輸,結果出左我都準備接受。你咁樣彈出黎話要繼續,咪同之前口誅筆伐既冇分別。

九西格局就係坐3望4,建制巴不得你地攪彎自己,睇定黎食,玩多2轉頭先提到既人又彈出黎混水摸魚,我地死得仲慘
不如取70席啦
其實九西個機制係之後再決定出幾多隊
做plan b咪得,咁多人會被DQ

係都要衝出黎七,影衰其他人啊屌
咁都有得賴
有晒片而家咁樣講真係好肉酸
丘品cut頭cut尾假報導
人哋全句係講九龍西參選機制其實未final幾多席,同係初選民調雙軌,希望參選但會跟機制

佢答完張崑陽十分鐘內亦endorse佢,話希望可以一齊選一齊贏

成班帶風向
你指狄志遠嗰萬三票?定邊啲浪費咗
由頭到尾機制無講出幾多個wor 邊度作個4+1出黎
【2020立法會選舉】大家覺得民主派係地區直選應該出幾張名單?
https://lih.kg/2109415
//縱使如此,我馮達浚承諾一切將以協調會議結果為準,最終參選意向將待協調結果公布後再定奪。//

講左會跟番初選機制,係都要睇啲唔睇啲
麻煩你睇下我寫D乜
有邊隻字同你圈住既內容有矛盾?
九西得6有5席,咁不如全部學九龍咁,只留一席畀共產黨算

立法會60+
未開協調會,其實馮唔應該咁快話選,點都傾好先
佢timing錯曬,政治判斷差,冇得怪人
只可以話衰on9
宜家就算傾到出5張睇民調,佢都一定輸,宜家做壞咗個朵
最好係知難而退,自行宣佈棄選,咁就解決曬所有問題
依家就係睇本土派肉唔肉酸嘅時候

我係佢就尊重初選結果啦,如果唔係一陣間連本土派鐵粉都唔再尊重本土派就大鑊
同感
比人屌到仆街就縮
九東都出5件啦
身份分別,本土同泛民的分別,解釋哂。
其實邊個先帶緊風向啫
唔算打和啦
記者會係話係經過商量 而家自打嘴巴
咁你講呢句嘢做乜
黃碧雲嗰個fake news嚟
係黃碧雲唔識講啫
我覺得九西係今次66443最危險一個區,保皇嗰都話左要今次三席,仲出五席就好危險
true
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞