【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【三】之伊井野寵物化

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
情報真係睇唔睇都罷
今集老千花超摟屌

不過會長同輝夜講野嗰陣背景同石上打鬧得幾勁
石千派情緒高漲

小狂犬失左蹤
到底白銀輝夜既野係咪已經可以響學生會公開咁講?

雖然話個個都知(唔計千花),但唔計之前玩野式既對話,今次好似係第一次以正常模式去講佢地之間既野?
唔講都冇留意佢地打緊

btw,燕學姐幾時先出手想睇石上線
叫我?
因為真係好平

(香港)
真, 港區先廿萬YEN 3房
頭先 check 過…

品川附近,3LDK 公寓,600 呎左右,租 17.5萬。
其他雜費加埋又真係 20 萬左右…

香港…
算啦唔同地方冇得講白銀老豆之前連呢D都租唔起, 應該真係好霉
佢霉係應該架喎,唔通破產破到住洋樓養番狗…
(泡沫爆破嗰期唔計)

近排幫人搵開樓,再望下人地日本,就會覺得香港真係一個安身之所壓死幾多人…
唔算嘅另外兩個打緊交邊聽到呢
再講都唔係d好親密嘅話題冇事嘅
但日本返工文化又唔係好過香港幾多
千花真係仆街嚟
呢D野不嬲我睇你好, 你睇我好既
明明全部高中生又有錢但咁熟租屋D野
融合咗
金屋藏嬌唔係買樓嘛…?

真係順便當投資?佢嗰邊 d 樓大部份都貶值喎!
痴撚線洗唔洗咁甜....見到輝夜一聽到個反應.....甜到漏曬出黎.....
其實我覺得千花唔知港區爸爸搵到咁多錢既前提下提議揀個平d 租既地方無咩問題
係佢之後個反應攪到人認為佢真係咁仆街
去到石上反擊之前,千花都係用正論去說服會長。

基本上會長莫財搞到要打工就全世界都知,所以佢推薦平既地方亦無可厚非。

只不過佢唔小心吐露左心聲,仲要比石上斷正嗰下,只能夠話石上反應快到嚇人。

但係赤坂係咪唔記得左會長就快要過美國,搞個 3LDK 到時咪有吉房,過一輪又要搬?
咁會長唔係一去不返架嘛
加上佢而家收入高左,會想換個好d嘅環境都合理
比著你月入五萬,你都會想住好d啦
空間闊落d,人都冇咁鬱悶
唔會一去不返,但去親都要三四年,丟空間房三四年又有 d 奇怪咁。

不過又唔係我既錢,是但啦,佢唔好搞到租左間豪宅出黎就好。
好期待輝夜上會長屋企
睇佢同屋企人啲互動都有排笑
多間儲物房
三十年樓係平啲
2000年後起既有新耐震標準
所以舊樓會平一截
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞