【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【三】之伊井野寵物化

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
睇個love comedy洗唔洗起哂鋼咁 開心咩
根本係d伊廚日日ff燕子就黎輸 然後咩伊井野好快上位先搞到燕廚起鋼
集集佢地都搵到新證據證明燕子就黎輸
呢d二次翻譯 等睇原文先啦
其實重要嘅係睇分鏡...不過無所謂啦
你呢D先係肉酸到 無啦啦就可以起哂鋼
又未有人挑你機 樓上講句就起鋼到咁
陣間伊廚出沒個陣呢個POST仲得了
伊黨日日係個post自high就得 燕黨講野就係起晒鋼
肉酸少陣啦
覺得諗多咗 石上一路都supportミコ但係以為ミコ一直都唔中意佢
所以先話義理都開心
You are what you like
咩人就鐘意邊一類人
語氣問題姐 討論未討論唔洗搞到個po烏煙瘴氣嘅
十年都唔留一次言 見你EQ低到真係忍唔住
我都唔得閒講你地之前D POST講係咪雞定癲狗爭論咗成個POST
呢個POST岩岩開 先講咗2句翻譯問題討論下
都唔知你做乜 一黎就BAN晒 咬文嚼字你識唔識?
討論下句野有無解錯有無暗示咁理性無啦啦係到起鋼
佢好激動一黎就燥底咁
黨爭要打交由得你地慢慢打
一句野都想打交咁 仲話人咩肉酸癲狗
咁大個人EQ咁低就真係肉唔肉酸啲 係到發癲
今集好和平
都可以有鬧戰......
唔知個本命論點黎
條友係咪成日都睇到d我地睇唔到嘅野
明明成集都純粹送朱古力無劇情進展
難得今話唔洗點用腦又少字
(不過只係暴風雨前夕)
下集就肯定世界大戰
都唔洗入黎
一wfh 大家就得閑
咁就開始搵嘢黎嘈
其實由單佢機咪得
無謂覆
岩時黎講小伊真係勝算係0
石上根本都唔知小伊已經鐘意左佢,只係當佢係一個麻煩既學妹
小伊要入戰場仲有撚排
同級學咩妹
係喎,唔記得石上都係學弟
伊廚肉酸到 睇到一小角就ff石上係見到d字誤會係本命
d字反轉架 仲要斜住比 點撚樣睇呀 係唔係坐撚住個腦呀

石上只係單純因為伊井野會送朱古力比佢感到震驚,就算伊井野唔強調 石上都唔會覺得係本命啦 呢d係common sense 唔好成日過份解讀 然後將佢當成有利的證據啦

而且係你地自己叫狂犬算 狂犬咪姐係癲狗 完全同義

呢句駁唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞