【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【三】之伊井野寵物化

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
唔使,但建議整好晒 account 先好去買野,特別係地址嗰個位。

特別係你第一次用,多書要買時,搞一大輪放入 cart 而佢又幫你清空左…你會想殺人。
地址電話set哂做台灣
但俾錢果陣話無法完成購買
試下轉過地址再試一次?
再唔得試一試換過張信用卡,有時係 d 信用卡唔知點解過唔到數。

試過 Tap&Go 張 virtual master card 係無問題。
我係用匯豐red去俾錢
試下換過第再二張?
用恆生enjoy成功俾錢了
提一提,今個星期買滿 $888 之後回贈 $323…如果正價急買可以考慮一下。

不過買晒 16 本係 $880。
唔記得咗講張coupon係台幣
KOBO有冇得用電腦線上睇?
有 PC 版既 reader,不過要有耐性,因為勁多 bug…不過 d bug 唔影響閱讀,單純煩住你。

kobo reader?
個名好似係咁上下,基本上唔用佢睇所以好少留意。
更正,個名係叫 Kobo Desktop。

https://www.kobo.com/us/en/p/desktop

好似唔理你邊一個地區都係用呢個版本。
10000 Yen
18集實體鋪有未
其實白銀老豆係咪同四宮家有關係

見佢之前講俾人呃五億
未講,但就算有都唔奇
187情報串

Pic 1:
A woman in the audience approached me around my house the other day.
It was scary as hell.
Pic 2:
She was wearing an incredibly revealing dress.
And then she tried to come to our house.
Pic 4
Where?
Is it far away?
Change schools...?
[00:19]
No lino but the chapter has ishi
會唔會係稅局職員/債主咋?
以前話搵得唔多又破產,所以都知追數無望,
而家做 Youtuber 咁好搵會唔會想再要求還多 d?
會唔會係書記妹或者燕學姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞