【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【三】之伊井野寵物化

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
早坂今集好正 輝夜反而好似感覺差少少咁 可以再甜啲
另外伊井野搞唔掂啦 你話佢要磨幾耐先會表白呀 石上仲要唔一定受架嘛
到時分分鐘已經同左學姐一齊
雖然我都覺伊井野可愛啲 好想瘋狂玩弄佢 但係一日唔表白所有野都唔會開始
好出奇咩伊井野做到咁揚
石上一向對自己冇信心唔敢肯定啫
換著係白銀晨早估到啦
冇啦
上期伊井野同會長既對話講左唔會介入
除非子安唔要石上啫
大佬啊,你用上帝視角睇梗係啦
越吹越大
講真石上知唔知真係只係劇情需要
書記夠唔知輝夜同會長拍拖,但又睇得出伊井野鐘意石上
我只會話如果赤坂有心寫係可以拓展呢段劇情
唔可以質疑戀愛大師石學家
認真我都想知伊井野做左啲咩咁揚既行動會令到石上feel到
我點睇都見到係佢地兩個明面上都係不停鬥嘴,水火不容咁款
定係你想講佢地兩個係愛之深,痛之切
好出奇咩伊井野做到咁揚
石上一向對自己冇信心唔敢肯定啫
換著係白銀晨早估到啦
大佬啊,你用上帝視角睇梗係啦
唔可以質疑戀愛大師石學家
認真我都想知伊井野做左啲咩咁揚既行動會令到石上feel到
我點睇都見到係佢地兩個明面上都係不停鬥嘴,水火不容咁款
定係你想講佢地兩個係愛之深,之切
石上冇諗住收朱古力
點知個個送
最開心收到燕學姐朱古力
依井野嗰份估唔到咁有心 諗住最多同其他人一樣
秀知院入面啲人唔係上帝視角都知啦
咁講既話其實小野寺果份仲有心機過伊井野啦,有pack過喎
我記得好似係石上辭職個時講過石上睇人心理好勁?所以連其他人都睇得出嘅 佢唔會睇唔出掛 會唔會佢似係扮唔知咁就唔使理?
單單打打做咩啫
除左赤坂之外所有人講既野都係FF
你唔同意或者有其他見解咪拎出黎討論
明明你講緊既係石上feel到
但你既出發點唔係上帝視角就秀知院視角
都係果句,到底係石上視角,伊井野做左啲乜會會令石上feel到
呢個我認同
仲有說服力過啲對話框同朱古力包裝既分析
我自己諗嘅話 聖誕節飛身撲救會唔會係其中一次 不過我諗就算石上個下feel到都唔會好肯定 因為伊井野之後對石上點佢做嘢個態度...
其他同學睇到既野咪同石上睇到既野一樣
其他同學都睇得出
石上重一直陪住跛手妹
態度眼神個啲都唔同啦
反對不純異性交往既miko 竟然係情人節送朱古力
是義理 義理懂嗎.jpg
你自己講完d野根本就可以照套返落子安到
個頭講完包裝令石上誤會
轉頭又話係石上feel到
一時一樣仲要雙重標準
你統一下口供先啦不如
講黎講去都係間接論證,你上面講到咁肯定FEEL到又成仲以為有啲咩直接例子去證明
我覺得對話框都可能代表左啲嘢 因為我見網上對其他話嘅分析都有講過對話框形狀嘅重要性 同埋赤坂老師應該唔會無啦啦改個形狀 不過呢到對話框變左代表住啲咩就真係要估估下
邊度雙重標準?
我係從對話推敲石上心態唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞