【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【三】之伊井野寵物化

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
大家都開哂底牌 今集燕得兩格仔派完就收工 伊#野就十幾格 大家知咩事啦....
知唔知咩叫討論覺得你唔啱未disagree你
唔想俾人disagree你上乜討論區
你自己都話講唔出有幾多可能性 咁你個所謂可能性嘅point根本唔valid 只係堆砌用詞
鳩估未即係無合理理據嘅猜測囉 咁完得未?
調返轉先啱
我從來都冇講過唔可以disagree我
我上面講得好清楚「我又冇逼你同意 你咪唔同意囉」
我回覆係defend話我雙重標準同冇講理由個point
又黎幾多可能性唔loop啦
指摘估劇情都要俾人指摘<<咩嚟
你話你鳩估即係無合理理據 同唔同意?
講唔出有幾可能又要講可能性 人地問翻嚟有幾可能又答唔出話翻人地轉頭 你一開始講唔出有幾可能就唔該你唔好學人講可能性
講咩睇法點都有人會唔同意
互相bam 大家idea 都唔係好出奇嘅野

以結果論作者話點就點而唔可以傾其實好on9
作者唔寫到咁白就係想大家估估下嫁喇

好似子安燕嘅第一次就已經引起討論
大家都開哂底牌
今集燕係第一個送朱古力比石上,仲早過D同班同學
伊井野明明同石上同班都要拖到係學生會室比會長鼓勵完先送到
大家知咩事啦
你自己講既要問返我
有邊個可以講到有幾多%可能性

唔loop
你地鐘意啦
世界大戰抹黑宇宙了can you feel?
首先卡住係「再揾返伊」
點解會揾伊
就係無人講到 所以未話個point唔valid
你自己拎嚟做point仲要問翻人轉頭
因為戀愛大師石上feel到伊井野俾佢果份係本命朱古力
要幾多%係你自己講架
指摘估劇情都要俾人指摘<<咩嚟
你話你鳩估即係無合理理據 同唔同意?
講唔出有幾可能又要講可能性 人地問翻嚟有幾可能又答唔出話翻人地轉頭 你一開始講唔出有幾可能就唔該你唔好學人講可能性
你自己講既要問返我
有邊個可以講到有幾多%可能性

唔loop
你地鐘意啦
就係無人講到 所以未話個point唔valid
你自己拎嚟做point仲要問翻人轉頭
要幾多%係你自己講架

盲?
我問你鳩估係無理據同唔同意 避而不答
而家問你 無人講到所謂嘅可能性有幾大 所以你個point唔成立 請問你又同唔同意?
Sor呢度誤會左你?個point即係指乜野?
你想講除非講到幾多%可能性否則估既都唔valid?
Cls
一套戀愛喜劇都可以嘈到咁
我想知當年世界vs言葉個陣你哋係咪未出世
如果你地已經出左世既話,第三次世界大戰應該當年已經爆發左
我係話你所謂嘅可能性虛無縹緲無說服力
戀愛喜劇係嘈得最勁
我既理據咪講左係從石上既對話推論出黎
你可以唔同意我既推論架
冇問題喎

不過你話講唔到可能性幾大就等如推論唔合理我就唔同意
有邊個可以講到可能性係幾多%
咁你可以咁諗既
何況我冇打算說服人要認同我既估計
正傳唔係完左啦咩
呢個係外傳定咩
我點知點解會搵返伊

你應該問返班伊黨,每個post都有伊黨話石上最後唔知點解會同伊井野係埋一齊

你睇上面打晒交就知伊黨嘅創作力量同幻想會嚇你一跳
我都係石伊 唔好拉埋我落水
正傳依家先做到一半進度
動畫就完咗暫時
呢度要澄清返上面大戰唔關黨戰事
拗緊既重點唔係伊定燕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞