【漫畫】輝夜姬想讓人告白-劇情討論區【三】之伊井野寵物化

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
我原本都以為一條樂唔中意猩猩
近一兩嘅事
之前都係一半一半
早個排唔知咩事漢化組內部打大交又搶坑又b站買左版權再搞左一大輪野
我指成個支那漫畫界漢化組,多數都會用繁體
唔係剩係講輝夜

上網copy嘅原因
我都冇話剩係講輝夜
大漢化組「通常」用繁體
但更多嘅係好多雜又細嘅漢化組用殘體
而事實上都係,唔係熱門漫以前繁簡比連5:5都冇
仲有d個人漢化個d,成日都係到搶快
然後就可以loop返我頭先講d野
我有了新的想法

Fuck
185投票石燕開始拉近左好多
幾時有186?
大概聽日開始有情報
呀Spotify我剩係讚左兩首鈴木雅之輝夜同搵左promise(get down)者
駛唔駛比d咁老餅既歌單我
試下聽 可能會發現啱你口味呢
有幾糞
186開始有劇情了
186開始有情報了 我樓上打錯字 pin呢個
邊度有source?
discord
唔知點解 好似del左
唯有等翻譯版
186情報

石上交稅!
新邪教誕生
有冇石上交稅張圖?
2(其實日文版之前出左又del左)
JP text spoiler:
〇〇と〇〇の仲が進展、というか〇〇関係になってしまった(笑)意外だ。
吹っ切れたようで全然吹っ切れてなかった。
ガラクタキャラのようでかぐや以上の才(略)
Text spoilers:
The relationship between 〇〇 and 〇〇 progressed, or rather, it became a 〇〇 relationship. (lol) It's surprising.
Seems like they were able to get over it, but they weren't able to get over it at all.
Seems like a junk character, but a genius greater than Kaguya. (More or less)
石上5等分都唔夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞