[樹窿]入嚟擺低你心事 11

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我要屌樹窿呀

咁重口味
我要屌樹窿呀

咁重口味

爆菊巴 差啲認你唔到
同ex分左手之後,有時去返啲同佢一齊去過嘅地方,諗起嘅居然係佢鬧我或者係唔開心嘅畫面…

觸景傷情 時間慢慢沖淡啦
好矛盾 成日藍tick我
岩岩先比佢秒藍tick我
但琴日都仲有傾電話 好地地

成日叫自己唔好諗咁多架
但真係好難

係咪忙呀?

有諗過呀
但係依家同佢都仲係普通朋友
怕問太多人地會覺得煩
有無咩辦法可以令自己唔好亂諗野

普通朋友?
係咪佢察覺到呀
同ex分左手之後,有時去返啲同佢一齊去過嘅地方,諗起嘅居然係佢鬧我或者係唔開心嘅畫面…

你都係呀,樹窿

你都係呀,樹窿

是你的終於會碰到
別太早替未來苦惱
只差一點好時辰
主角 始終會等到
苦澀 只不過鼓舞
我要屌樹窿呀

咁重口味

爆菊巴 差啲認你唔到

菊巴為左玩孖車改名?

點解要行去折磨自己

唉,我唔係專登去㗎…我好想自己唔記得佢,次次諗起佢我先發現原來短短一年幾竟然開心嘅回憶5隻手指數得晒……

點解要行去折磨自己

唉,我唔係專登去㗎…我好想自己唔記得佢,次次諗起佢我先發現原來短短一年幾竟然開心嘅回憶5隻手指數得晒……

唔好諗咁多喇..
好感度歸零
中學畢業之後好掛住一個對我好好既人

其實佢份人有少少大小姐性格又情緒化,初頭對佢印象麻麻,覺得應該幾難相處

不過發生左件事我所而對佢改觀左,有次分組活動咁啱一齊,我知佢鐘意某d野,突然聖人mode賣下開心講出黎引佢笑,點知效果出乎意料,佢開心到傻左,走出位去同條仔分享,反應好誇張。我突然覺得佢只係自然咁放大個人情緒,所以嬲同唔開心都會好明顯,相反開心一樣可以好誇張,我覺得以前隨便label佢難相處唔多合理

雖然佢嬲起上黎都幾麻煩,不過對住我又會勁小心顧前顧後,搵人討論咁做好唔好,我成日扮訓覺偷聽人講野間唔時會聽到

就算我對佢唔好無視佢,佢都會搵到理由完場,好少怪責我

由於我唔想同人有深入接觸,我一直都無視佢,不過佢又繼續搵我

到今時今日我都望唔透,佢接近我又無嘗試想搵我幫手利用我
而且佢同男朋友好似幾恩愛,不過中途散左,最後我都唔知佢有無鐘意過我

不過長年累月堅持繼續同我溝通,無論你懷住任何心態,我都想講聽多謝

初頭都唔為意,反而過左幾年越來越掛住佢,為左唔忘記佢,我開左個word寫低晒以前發生既事
最近幾日連續夢見佢兩次,所以要開個word做log寫低個夢,發現兩年間已經差唔多夢見佢十次

點算
好感度歸零

same here
好感度歸零

same here

???係咩一回事
好感度歸零

same here

???係咩一回事

本身傾得好地地 有單獨出過嚟 但突然唔再覆/hea覆
好感度歸零

same here

???係咩一回事

你係咪做錯野
好感度歸零

same here

???係咩一回事

你係咪做錯野

我乜都冇做過 可能乜都傾乜都講 覺得冇左興趣掛

係本身煩緊 然後再煩上加煩
好感度歸零

same here

???係咩一回事

你係咪做錯野

我乜都冇做過 可能乜都傾乜都講 覺得冇左興趣掛

可能你講錯做錯但自己唔知呢
自己嘢我喊唔出
但朋友嘅我反而喊得出
自己嘢我喊唔出
但朋友嘅我反而喊得出

我就黎與世隔絕
Btw 我諗緊仲繼唔繼續開樹窿post好?
Btw 我諗緊仲繼唔繼續開樹窿post好?

點解呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞