[樹窿]入嚟擺低你心事 11

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
拍過三次拖,宜家同邊個一齊都無開始拍嘅動力

你唔講清楚佢遲下聯絡返就麻煩

佢地本身已經有keep住聯絡 話咩段關係轉移左做另一種感情
啱啱同男朋友分左手

爛泥扶唔上壁

拍過三次拖,宜家同邊個一齊都無開始拍嘅動力

抖抖先啦

非禮記得叫唔好
其實我好想戒賭,一開始貪新鮮見人賭波自己又想玩吓,初頭10蚊10蚊玩吓,輸吓輸吓已經輸多左3個0,好想可以回本收手,但一直都唔得,覺得好無助,一直力挽狂瀾但無能為力。好想有一日真係可以比我回番7000蚊本,繼續享受睇波樂趣。
其實我好想戒賭,一開始貪新鮮見人賭波自己又想玩吓,初頭10蚊10蚊玩吓,輸吓輸吓已經輸多左3個0,好想可以回本收手,但一直都唔得,覺得好無助,一直力挽狂瀾但無能為力。好想有一日真係可以比我回番7000蚊本,繼續享受睇波樂趣。

咁你就咪賭啦
宜家唔賭 你咪當輸少當贏囉
你愈賭愈大 只會更衰
賭係唔會搵到食㗎 開賭嗰個至會

前年輸左一球
依家仲賭緊

你班友咁多錢
不始俾啲我使好過啦
我無其他巴絲咁大件事
只係想呻下
老母帶親戚返屋企訓一晚
兩老就入房訓
我就訓廳聽住個親戚D鼻"寒"聲
頂唔住起身開大喇叭聽歌
聽日仲要返工

前年輸左一球
依家仲賭緊

你班友咁多錢
不始俾啲我使好過啦

俾你我不如去叫ptbf

你睇我個名就知我缺錢啦
我無其他巴絲咁大件事
只係想呻下
老母帶親戚返屋企訓一晚
兩老就入房訓
頂唔住起身開大喇叭聽歌
聽日仲要返工

耳室

有耳室都訓唔到
個親戚我見都未見過
三唔識7 點訓得著
我無其他巴絲咁大件事
只係想呻下
老母帶親戚返屋企訓一晚
兩老就入房訓
頂唔住起身開大喇叭聽歌
聽日仲要返工

瞓一晚
宜家仲喺度?
我無其他巴絲咁大件事
只係想呻下
老母帶親戚返屋企訓一晚
兩老就入房訓
頂唔住起身開大喇叭聽歌
聽日仲要返工

瞓一晚
宜家仲喺度?

係到訓緊
我無其他巴絲咁大件事
只係想呻下
老母帶親戚返屋企訓一晚
兩老就入房訓
頂唔住起身開大喇叭聽歌
聽日仲要返工

耳室

有耳室都訓唔到
個親戚我見都未見過
三唔識7 點訓得著

發脾氣會點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞