[樹窿]入嚟擺低你心事 11

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
對人生感到迷惘

由細到大讀書唔叻,特別數學方面,其他科就合格到,宜家讀緊工程fd但數學唔合格要retake,聽日係最後交錢限期,諗咗成個星期交唔交好,諗到今日先去交,起呢個星期諗緊係自己應唔應該讀落去同埋諗緊出嚟做嘢又唔知有咩工係自己想做唔知自己係冇目標定起香港冇,宜家都有半工讀,學費方面有申請資助同埋都係自己出錢交,因為知自己可能讀唔成書唔想哂屋企人錢靠自己翻pt交學費

仲有20歲仔都未坐過飛機去其他地方玩,本來中六畢業翻工賺咗第一筆旅費之後就去旅行,但久而久之翻耐咗開始咩都唔想做唔想去,結果冇咗動力去旅行,宜家個生活好似得翻工 翻學就咩都冇咁仲開始諗自己大個想做咩工
我今日喺地鐵站撞到ex
好想喊
咁耐都未真正放低 好冇用

懷疑自己條仔叫雞同揼邪骨 可以點?
我想要意見同分析

直接問

問左 佢話無
因為其他我發現佢wechat add左條女 之後問佢係咪叫雞 佢話無 係正骨

你介意咪同佢揼骨
叫佢唔使去揼囉

你係巴定絲?
如果你條仔去揼你唔會介意?

你有冇同佢講 你介意

佢又點答

有 佢del左條女wechat 話佢無叫過雞同揼邪骨
懷疑自己條仔叫雞同揼邪骨 可以點?
我想要意見同分析

直接問

問左 佢話無
因為其他我發現佢wechat add左條女 之後問佢係咪叫雞 佢話無 係正骨

你介意咪同佢揼骨
叫佢唔使去揼囉

你係巴定絲?

你有冇同佢講 你介意

佢又點答

咁就算啦

直接問

問左 佢話無

你介意咪同佢揼骨
叫佢唔使去揼囉

你係巴定絲?

你有冇同佢講 你介意

佢又點答

咁就算啦

可能真係我諗多左?

問左 佢話無

你介意咪同佢揼骨
叫佢唔使去揼囉

你係巴定絲?

你有冇同佢講 你介意

佢又點答

咁就算啦

可能真係我諗多左?

唔係諗多咗
而係俾多次機會佢咋

你介意咪同佢揼骨
叫佢唔使去揼囉

你係巴定絲?

你有冇同佢講 你介意

佢又點答

咁就算啦

可能真係我諗多左?

唔係諗多咗
而係俾多次機會佢咋

即係您覺得佢有做過?

你係巴定絲?

你有冇同佢講 你介意

佢又點答

咁就算啦

可能真係我諗多左?

唔係諗多咗
而係俾多次機會佢咋

即係您覺得佢有做過?

其實佢話無你都唔信架啦

你係巴定絲?

你有冇同佢講 你介意

佢又點答

咁就算啦

可能真係我諗多左?

唔係諗多咗
而係俾多次機會佢咋

即係您覺得佢有做過?

你覺得有咪有 冇咪冇囉
問我做咩啫?
你係咁問 係咪想答有呀 佢係叫雞?
其實咩答案 係真係假 得佢先知
可能佢講真 但你唔信

唔洗擔心生活費係好好架喇

我知,但唔好講到我好撚有錢好無?

行為舉止令人誤會,係人地問題定你問題?

我都俾人講過我有錢
個心真係唔好受
其實咪就係啱啱好咁解
不過整整吓 其實當佢地無知算啦
有冇都係自己知
咩反應都冇
搞乜鬼呢?
咩反應都冇
搞乜鬼呢?

hi
咩反應都冇
搞乜鬼呢?

hi

hello
咩反應都冇
搞乜鬼呢?

hi

hello

Sor 我講緊自己心情
心情變化 但身理上完全釋放唔到
對人生感到迷惘

由細到大讀書唔叻,特別數學方面,其他科就合格到,宜家讀緊工程fd但數學唔合格要retake,聽日係最後交錢限期,諗咗成個星期交唔交好,諗到今日先去交,起呢個星期諗緊係自己應唔應該讀落去同埋諗緊出嚟做嘢又唔知有咩工係自己想做唔知自己係冇目標定起香港冇,宜家都有半工讀,學費方面有申請資助同埋都係自己出錢交,因為知自己可能讀唔成書唔想哂屋企人錢靠自己翻pt交學費

仲有20歲仔都未坐過飛機去其他地方玩,本來中六畢業翻工賺咗第一筆旅費之後就去旅行,但久而久之翻耐咗開始咩都唔想做唔想去,結果冇咗動力去旅行,宜家個生活好似得翻工 翻學就咩都冇咁仲開始諗自己大個想做咩工

放鬆d啦
出黎做野又另一個世界

我做左5-6年野 都係去得一次旅行
身邊個個出唒池
好想拍拖 想到見到情侶都憎

正常黎講做左親密行為但又冇正名你姐係可以收皮 唔好ff咁多

我都俾人講過我有錢
個心真係唔好受
其實咪就係啱啱好咁解
不過整整吓 其實當佢地無知算啦
有冇都係自己知

把口生係人地到都控制唔到既
自己知咩事咪得 解釋得再多 d人要堅持自己既睇法都奈佢唔何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞