突發!!!!!! 澳洲專為香港人打造專屬簽證移居澳洲!!!

357 回覆
1004 Like 11 Dislike
中方強烈譴責 後果自付
打你老母造
肥妹多過索妹。。。
長腳蟹正唔正
5年working holiday visa
跟本唔係藍絲唔比去澳洲既問題,係本身一早走左去澳洲既或係香港有澳洲passport 既都係藍屍
識幾個都藍到黑
似乎澳洲呢個玩法比英國更有難度
但個環境都係鐘意澳洲多D
感覺上似係wh既延長版...
如果5年都係搵得d摘生果個類既低級工我唔想信有僱主會幫你簽visa留落去....所以呢5年應該係澳洲比機會你睇下向唔向到上游 如果唔係既佢本身都大把wh visa 駛咩特登留機會比香港
agree
5年wh visa only
5 年內睇下你搵唔搵到擔保
再次提醒

宜家冇人知個visa 詳細資料

3年 5年

有特別路線去pr 又踢返你出去同技術移民鬥高分

只收bno 只收bno以外香港人

宜家冇人知

唯一知道嘅係:

會係safe haven類(庇護性質)

會係similar opportunities [to what the UK has offered] (同英國方案相似)
澳洲面積大,搵工又唔易,農場工廠辛撚苦過香港做地盤

利申:之前wh,留左幾個月走左佬
澳洲三寶

烏蠅,肥婆,醉酒佬
大骨架 正
個fd去左2年 話養場出去市區補給要坐幾個鍾車 同埋訓個d地方好多蚊 話唔好諗到太美好
個fd去左2年 話養場出去市區補給要坐幾個鍾車 同埋訓個d地方好多蚊 話唔好諗到太美好
打造
up mud 睇唔明
打造
其實wh係為左續證二三簽先去做農場
估計新政策都唔會係wh長年版
唔使睇到去澳洲=做農場
當然 就算PR都難搵工都係事實
有錢港人去澳洲開公司請番港人做擔保咪得
打造.....
sor 係農場出市區 只係講返個邊個工作環境都唔係咁好 捱唔到既可能真係好快就返黎 當然你有學歷同專業搵到好工另計
打你老母造
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞