突發!!!!!! 澳洲專為香港人打造專屬簽證移居澳洲!!!

357 回覆
1004 Like 11 Dislike
是但啦 有心幫好過咩都唔做啊
睇下美國加拿大 (當然去唔去係另外一回事)
衰過口交部
估唔到加拿大呢次會冇出類似行動

以佢呢幾年收難民個數量

以為佢會等英國一出bno平權就出手

點知最安靜係佢
Geelong 離MEL 市中心一個鐘車程都算係偏遠地區
同埋入到籍就冇咗個限制
根本唔洗擔心regional呢個問題
其實就咁睇落去 只係個長時間既wkh visa 老實講
佢個d job list基本上好多係專業人士 我地依d過去打份牛工
5年之後都係等返香港
出咗了,巴打唔好咁快批評,好快會7咗
差NZ同韓國就完成
小粉红連NT也有興趣?又冇名牌買,周圍也是沙漠。可能昆蟲仲多過人。
我唔介意去Canberra
打牛工既去加拿大易好多,澳洲個職業評估有機構審核,加拿大睇你老細寫信就得,加拿大個list好多唔同種類工,規劃好去岩省,撞到省提名分分ielts 4條6都拎到pr. 澳洲真係難到喊,收緊移民得好緊要,反而加拿大人口老化嚴重,移民鬆好多
加拿大冬天好惡頂又落雪
講地理環境澳洲無得輸
可惜真係難拎PR

殘體
澳大利亞歡迎(專業人士)你
住到五年當安居樂業但到先移民門檻幾高先?
如果最後都係唔可以以落地生根既話都幾難搞
唔係話要同英國一樣要5+1,但過去要諗清楚五年之後條路點行
唔好咁啦 俾班窮西連登仔打下飛機先啦
推 一國兩制已死
多條戰線要人
香港自治法案 retweet國際線
35+ 黃色經濟圈 快閃文宣
BNO 5+1 提取強積金 特區免簽地位
可能到時食唔到鬼妹
但係有得食鬼仔呢
但係澳洲本身好撚多支那人。。。。。
都係睇澳洲國內民情, 多國民支持自然會容易D
個visa no.係咪777?
要過幾關, 真係冇退路, 惟有再走去英國
就咁睇唔會特別易
只係比多2,3年時間你留o係澳洲
但依加應該係比"難民"所以應該至少計分果到加番分?
呢幾年好多間大學都有港支矛盾
香港留學生同支那留學生嘈大交, 有d打埋架
呢個諗法唔排除係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞