高質傢俬電器傢俱討論(5)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
可以簡group 埋一次過ship
我已經揀咗group埋一次ship啦
佢個運費都係一樣就算喇
佢啲貨有啲意大利倉 有啲波蘭倉要group埋先ship有排等
其實同款應該係同區,可能你選既唔係同系列所以變左其他國家既倉

其實買晒成套真係最抵,香港點平都仲貴一倍
係德馬買真係平好多

最後個張影得好衰sor9
如果買套裝85折唔係貴少少咋咩 德馬要計埋運費bor 行貨唔係有保養咩?
香港個間show 出黎已經折左 用佢1+3 個combo 黎計, 個bath mixer 德馬€125.61, 加埋€257.33, 當20%運費 加埋~€310
雨淋架應該平最多,香港隨便一直都3-4k
係咩 我問過係呢個價再折wor當然現金啦 所以我係旺角買左
你買左咩同埋幾錢?
1+3 優惠價加埋係$5310
15% off = $4513

其實同上面組合價都唔同係咩玩法
最平既focus set ja 轉100mm同Crometta ~4.1k
可能其他高端set食水深掛
no ar 1+3 係set價4628, 再折=3933
我捉住個sales問左好耐
當然都係會貴過德馬 我諗一千幾百掛
有無現貨
有無人試過德馬買blanco 石盤?
唔知啦你要去問下
試緊算唔算?仲未出貨
我想買,但係驚裂

你買邊款,amazon直送hk?
電視來講,應該買部平嘅4K 再面$1300 Apple TV
還是 貴嘅4K Tv 內置Apple Tv 好?
你買個時有無
呢個真,Focus 係香港唔算好貴,但其他系列真係好off
其實...apple tv 部機
同apple tv+ 可以話係兩樣嘢嚟
apple tv 部機仔你可以裝埋啲app黎用,不過好少
同埋你可以airplay ios/macos 嘅機上電視
apple tv+ = netflix...不過極少嘢睇,電影另外租/買
(我記得就好似係咁)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞