高質傢俬電器傢俱討論(5)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
櫻花
台灣造,平靚正
有冇巴絲用過 西門子 既抽油煙機?

見好似幾抵玩
嵌入式蒸焗爐
有乜野性價比推介呢?
岩岩買左部electrolux 45cm 15000咁上下
聽講除左蒸野溫度差d之外都唔錯
我睇緊tu8000有
想問build in pro係味黑店?
一google 佢 就自動彈出 黑店keyword.....
我全屋大部分電器都係佢道買,因為真係平過大鋪都幾多下,所以平就唔好預有service, whatsapp覆得慢,同埋我有部微波爐比左錢成3個月先送貨因為缺貨
但整體黎講,都唔係黑店,唔會賣水貨假野壞野
我覺得彈黑店因為多人見平search佢有無黑歷史
有貨平均3-4日送貨
巴打有無試過佢安裝服務?
想衣洗衣機/熱水爐
外判嫁 冷氣機ok, 其他唔知
收到!
見到babekingdom的媽媽嘈到 話師傅no show又無通知
巴打係行貨?
有冇model number望望

build xx pxx 買
唔好再上咩babycondom 啦~
我同其他媽咪都左過檔去https://www.babydiscuss.com/
就差你咋~
個人感覺babydiscuss d人好好多,我都係無意中發現到個網
https://www.babydiscuss.com/ 正常人多D
babycondom 大部分係港豬/藍屍
睇佢地D post 勁多自私撚
有冇人對屋企大門有要求想搵隻隔音好啲
同問,有無d高質大門推介
呢間野彈多過讚 唔係電器質素問題
係送貨極混亂 同服務差
我估佢多數都係你同佢買,佢先同個brand/ 代理攞貨,送貨唔係佢哋負責,邊有得話事幾時送到畀客
BUILTINPRO 呢間野個客戶服務好撚搞笑,淨係WHATSAPP先問到,同佢買過兩次野,永遠唔會知道佢地會幾點送貨,每次留言問佢地會咩大概鐘數送貨,等我好預時間D,但結果都係第二日送埋貨先會回覆我件貨係咪未送到
幫襯佢地要有心理準備預全日時間去收貨
咁貴 我60cm都係15000左右
CRISTAL 尼斯 C-S58GXH 58公升 嵌入式蒸焗爐
睇中呢部, 唔知好唔好
價錢唔算貴
咁BBE係咪都一樣?
唔明點解有門市都搞到咁樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞