柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike

原來一直都係睇緊無牌獸醫
每個post放返係頭, 有興趣先會追

黃上腦例子
呢d真係腦裝屎
人地話自己係黃就信晒人
既然都知法庭不公不義就學下睇證據分析啦
真係好恐怖,點會諗到入到去獸醫診所會係無牌行醫
有良知唔使牌都得
醫我隻貓就得,其他貓唔關我事
另外一個post好多弱智人士 歡迎大家過去挑機
新post 叫咩名好?幫樓主集思廣益
柏雅粒沙膠
黃到發光既柏雅動物診所與一眾旺角寵物店劃清界線未?
柏雅狡辯整合 之 楊助護你個獸醫執業資格喺邊度讀架?
柏雅深潛第xx日之無牌都可以做手術
其實追左好耐post 到底係柏雅問題定寵物店問題...
d 貓咁啱有事再爆假針卡定點
唔知去唔去到1001呢有既留返比我放link
兩間都有問題

寫個終極summary先

樓主拎貓返屋企之後貓貓病咗,翻查針卡紀錄發現針卡有被修改痕跡,於是樓主就去柏雅想拎個真record,點知診所一直諸多推塘又一時話有紀錄一時話無,極不合作。

然後樓主喺網上發現,有更多苦主從不同寵物店購物的貓貓針卡都有被修改過的痕跡,而所有針卡都係柏雅簽發。
然後柏雅聲稱佢地對於針卡被修改唔知情,用擦得甩嘅筆去寫針卡只係為咗方便姑娘修改。但係根據有客人提供嘅資料,柏雅出俾門診客人嘅針卡係擦唔甩的。

樓主繼而搵到更多資料,甚至發現柏雅其中一名自稱獸醫原來係無牌嘅。
Tui
Ok 一定可以
咁我覺得診所問題>寵物店 診所又無牌又做假文件
寵物店不嬲間唔中就有堆病貓 起碼佢都會負責先...
(當然唔知佢點處理d 貓狗啦)
所以另一個著眼點係,會唔會其實寵物店啲貓根本係連針都無打過,所以先會造成咁多病貓?

樓上有位巴打睇個獸醫話,只要隻寵物唔係你親自帶去打針,你都可以當佢其實無打過
但係針可以打兩次既咩 唔會有事?
我諗呢方面就因貓而異
可能要睇返貓貓年紀、身體狀況同根據所謂針卡嘅注射紀錄而定
最好都係要去返有牌獸醫度問清楚會好啲
呢啲真係要問下獸醫 正常健康貓貓來講係冇問題 不過我隻貓唔可以
新po is ready
好多謝你呀肥佬 令到我有無比嘅毅力追擊你
其實係本身隻貓弱,然後打針就會岀事。始終係打d病毒入身體。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞