柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike
呢度屌緊買寵物嘅人,個個都以為屌多幾個人買寵物,全世界就會參與領養,呢啲連鎖舖頭就會執笠
樓主買貓係唔理想,佢自己都認咗
但佢依家做緊嘅事係可以導致寵物店收皮
繼而幫到更多無辜嘅貓貓狗狗

到底喺度屌樓主買寵物有意義啲,定係樓主用直接行動去狙擊寵物店有意義啲呢?
你快d contact 樓主啦
次次有人話佢哋不是就要喺度狡辯 跟住就要講香港人真係點點點 而家就會擺政治上嚟
我真係唔明 有錯你哋永遠都唔承認 都係要話返人哋問題 唔夠講就公審人哋 唔好講有冇醫德 你哋連做人嘅品德都冇
Btw 得到其他主人同意 我都想放啲貓貓臨死前嘅相
好心痛好心痛大家以後真係唔好再去呢啲地方 唔好助紂為虐

https://www.instagram.com/p/CB08WSgjS-F/?igshid=7fgcva4hwp4y

樓主依家仲有冇下一步行動
有都唔喺度講啦
今日星期4 唔知阿ken / max 有冇落魚街
留名等睇下一步行動希望全部黑心舖頭仆街
希望路過嘅朋友睇吓Ken/Max 有冇返工啦
我知你地有睇post架
請問肥佬係咪塞左個沙膠入屎眼了
回應下
懷疑條友對熟客街客先認真做
對浪浪就求撚奇9做交貨就算
愛動物wor醫德wor好撚嘔心
江醫生由頭到尾都好似淨係講過兩句嘢 成日講粗口就係肥佬
有咩事咪肥佬咩醫生冇罪架盲粉繼續睇唔到繼續幫襯
又會咁啱兩單都係領養
唔好玩沙膠啦出嚟講兩句啦

點解姑娘同樓主講得一個獸醫,但係點解綜合各方面資料你地有兩個,一個叫ken/max一個叫michael 江醫生嘅?

點解江醫生有咁多款簽名嘅?

點解肥佬同客講自己ken 但喺出去義診嗰陣篇報導話自己叫max 嘅?
你話你心血來潮想改都得架,我都係得個知字姐
幫浪浪為名 賺義工機構錢為實
義工轉界埋cases比佢哋
認真看待寵物點會做絕育都唔縫針 淨痴膠水
咁無醫德都有
浪浪條命唔值錢呢個死咗仲有好多個可以領養醫生你好仆街啊
屌 呢個要推 好痴線
再加上某顏色嘅光圈成件事變咗聖人一樣
原來江醫生台大畢業唔知台大知唔知佢咁賺錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞