柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike
荃灣某間地產鋪無牌出售寵物都有講,點解寵物店同診所為威喂又冇人出聲講
係wo
樓主會唔會簡化少少po上天下貓貓
有,不過留左連登個po好似無乜人理
繼續推
柏雅幾時開返facebook?
都要推!
我哋唔可以好似柏雅咁一講唔埋就放人上網
可能佢真係路過姐
之前我見到有人一話買貓 佢哋即刻叫人仆街死 又話人哋死八婆好癲
佢應該真係未睇晒姐
留名
好撚嬲

2019年有人咁講喎🤔🤔
屌,有冇得推俾漁農收班黑心寵物店皮
柏雅 江獸醫 aka阿ken/阿max
你條撚樣同成條金魚街嘅寵物店都蛇鼠一窩
上水未啊,洗唔洗搵返粒沙膠串鳩我地啊?
堆無良寵物店收得皮未?
江獸醫叫Michael 肥仔先叫Ken/Max
所以唔明點解佢有2個名 個位人兄我見佢留過幾次言
放心啦 等件事淡就會上水 然後當冇事發生過 繼續做生意 yeah~~
同簽名一樣整多幾個款先夠威
建議熟客快撚d逃亡呢間野真係好撚黑心
d fans 話佢靚仔過小栗旬
不了
有冇人知佢咩名
有冇註冊
https://www.vsbhk.org.hk/tc_chi/vsro/vsro.html
嘩 真係爆

唔知診所點拆呢 不如公開分享一下獸醫註冊證

得江醫生係註冊獸醫

唔知肥佬爆粗ken(Max)係咪獸醫呢 佢又自稱獸醫喎

唔知熟客仔有冇嚇親 一直幫自己狗貓 仔仔女女

肥佬ken(Max)根本就係一個冇註冊證明嘅獸醫

一個冇牌但有醫德嘅人

醫德從何以來笑死人咩

Btw 針功效都成問題

來源 產地 Exp.Date存放 都係針失效主因

fb嘅Debbie Ko係望住Ken (Max)打針 但心絲蟲仍然存在

定係人嘅問題 冇牌嘅人 肌肉位置 會唔會判斷失誤?

到底幫襯藍黃重要啲 定醫德重要啲?

支持黃色經濟圈 都應該講質素

龍門冰室夠黃啦 老闆食完都話唔好食

咁出聲就有錯? 成日都針住樓主 批鬥黃嘅診所

宜家咁多證據顯示到診所醫療失誤

與寵物店關係非淺並有利益輸送

重點係 到底肥佬ken(Max)點樣升level
變成客仔們口中嘅ken獸醫

越辯越明 推樓主吖
唔知佢叫咩名check唔到
有冇ken/max既客提供返佢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞