柏雅狡辯整合之 柏雅你告咗寵物店刑事未?

1001 回覆
132 Like 21 Dislike
推下先
push
假醫生都出埋?
有冇記者朋友呀
愈爆愈多嘢喎
沒有柏雅fb 的第3天 晴
買貓人渣仲咁串 唔抵可憐
抵你折騰咁耐 慢慢日日推po祝你搵到公道啦下
有時有啲野報應黎
報應咗喺你智商度?
dm我
報應係你下世做繁殖場啲扑嘢貓狗
買貓人渣啲定假針卡人渣啲
有冇客仔知肥佬個名?因為我連佢個樣都未見過 真係判斷唔到
但我睇獸醫之前一定會check佢有冇牌同qualifications
唔駛俾反應呢啲淨係識打咀炮嘅豬
你做緊實事嘅時候 佢呢啲口頭嘅巨人行動嘅侏儒咪淨係喺度鳩噏
你唔買咪唔洗折騰隻貓咁耐
唔洗再有新既貓比人折騰囉
咪就係因為你依啲人支持寵物店 繁殖場先繼續有得做
人地假針卡都仆街架啦
你哋都係兩種仆街喺度累鬥累姐
食花生又睇得幾爽嘅
你睇吓耶穌幫唔幫你搵公道啦
唔覆你費事幫你推文啦
加油
真係好稀罕你嘅支持丫出去回多幾個post引戰啦雙子臭閪
唔講寵物店針卡,上面心絲蟲單野都見到診所係點啦
寵物店同診所都要狙擊
而家樓主咪嘗試幫呢個問題浮上水面等社會關注囉
都唔明有乜撚嘢好屌,你又要人唔幫襯支持領養,又唔俾人斬斷個連鎖

你要啲黑心繁殖場收皮都首先要搞掂負責幫佢哋銷售嘅黑心舖頭同埋黑心診所先啦唔好成日以為得個少數人唔幫襯成件事就會解決

就係而家呢個社會好多人都唔知道旺角個班仆街係點先繼續有人會走咗去幫襯
希望樓主今次可以出手搞埋寵物店 呢班仆街都不能放過
學診所話齋 就算我唔幫襯都有第二個人幫襯

起碼呢件事比多啲人知 同大家講佢哋係背後點樣運作 咁大家咪唔買囉
淨係識叫人唔好買唔好買 我都唔知你哋做咗啲咩實際行動
其實唔只心絲蟲一單
之前試過有客人隻狗絕育出問題
佢地都係耍太極推走所有責任
繼而再喺fb 鬧人

呢度啲同另一度啲留言真係兩極化
成條金魚街最黑嗰間唔係我嗰間 有一間真係我冇聽過啲貓係冇死到但係我可以話你知 我至少contact過幾十個苦主 好多人都係覺得由得佢啦 換咗貓咪算

但係我都理解佢哋嘅 對有啲人來講 一萬幾千拎返咪算 唔好搞咁多嘢 始終唔係個個都會想搞到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞